PAOK juri ruski minus 1Foto: EPA-EFE/ Achilleas Chiras

Težak posao u poslednja tri revanš meča za ulazak u fazu po grupama u Ligu šampiona imaće večeras PAOK.

Grčki klub u Solunu dočekuje ruski Krasnodar protiv koga mora da nadoknadi minus iz prvog meča (1:2).

Trener PAOK-a Abel Fereira tvrdi da njegova ekipa može da nadoknadi propušteno u Krasnodaru, ali da je preduslov da ne primi gol na domaćem terenu.

– Kada pričamo o dve ekipe kao što su PAOK i Krasnodar onda moramo reći da nema favorita. Svaki tim ima svoju snagu i može da savlada onaj drugi. Mi moramo da nastavimo da sa velikom željom idemo ka cilju koji smo na početku sezone odredili, a to je Liga šampiona. Imamo kvalitet da Krasnodaru damo gol, možda i dva, ali ne smemo da primimo nijedan, naročito ne onako lako kao što je to bilo u prvom meču – rekao je Fereira.

Vezista PAOK-a Stefan Švab smatra da će igra u odbrani njegove ekipe biti ključna za ovaj meč.

– Svi zajedno moramo da branimo naš gol i svi zajedno moramo da napadamo protivnički. Krasnodar ima individualni kvalitet u napadu i zato je veoma bitno da ne ponovimo greške iz odbrane kao u Rusiji. Sredina mora da više pomogne odbrani ovaj put – naglasio je Švab.

(Ne)moguću misiju imaće večeras i Makabi koji u Austriji protiv Salcburga juri minus od jednog gola (1:2).

– Rezultat nije dobar po nas, ali fudbal je takav da se nikad ne zna krajnji ishod. Ako su oni mogli da nama u Tel Avivu daju dva gola, možemo i mi njima na njihovom terenu. Samo treba da odigramo najbolje što možemo i onda je sve moguće – zaključio je krilni napadač Makabija Tal Ben Hajim.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari