Partizan: Brutalna sudijska krađa u Novom Sadu

Ostavite komentar


  1. sta treba da se desi da shvatimo da fudbal je kriminalna organizacija, koja nema dodira sa sportom.mlad covek da za novac gubi utakmicu? za koga? vratite stadione narodu, fudbal zabranite na 10g, a na budzetu zauvek zabranite. pa oni prodaju fudbalere smotaju novac, a iz budzeta se financiraju.ludi narode.

  2. Odavno sam zakljucio da svi klubovi kupuju fudbalere osim Zvezde, ona kupuje sudije….

    1. Pročitajte uefina pravila, kada se lopta odbije od glave igrača i pogodi ga u ruku ne svira se prekršaj pa samim tim nema penala. Umesto što ste vi „prepošteni“ grobari zapenili, malo se informišite i pokušajte da budete bar trunčicu objektivni. Znam da je to teško obzirom da su vam isprani mozgovi od strane vaše prepoštene uprave. Licemeri…

  3. Kuda vodi? U totalnu propast srpskog fudbala, naravno. Izgleda da smo i u fudbalu definitivno propali, samo nam još niko nije javio. U državi u kojoj je sve privatizovano i u kojoj FK CZ vodi tip koji je aboliran, bio na „specijalizaciji“ u inostranstvu (čitaj pobegao od organa gonjenja) ili proglašen za persona non grata (u Crnoj Gori – ni malo slučajno), u kome je doživotni predsednik (Dzajić) takođe aboliran itd. – zar se možemo nadati nekom boljitku? Treba da nas je sramota što se ovaj veštački način stvara iluzija o tzv. „evropskoj Zvezdi“ koja je u prošloj godini primila najviše golova u evropkim takmičenjima u svojoj istoriji. Naravno, i to se slavi kao uspeh. Jad i beda.

    1. Sejo, za vreme AlkaToletove vladavine ste igrali 3 puta ste igrali evropu (naravno ligu evrope, ne računa se na pes – u što si igrao sa drugarima ligu šampiona) i za 18 tekmi jelte imali ste jednu pobedu! A to što si ti nerealan pa pominješ koliko smo mi primili gola to je već tvoj kompleks jer smo svi bili svedoci šta je taj isti Bajern uradio jednoj Barseloni, a Totenhem je bio finalista prošle godine tako da… Pa vi bre od Pazaraca primate 3 komada pre 2 nedelje a ti našao da pričaš o nama!?!? Svako dete zna ceo grad to zna… Aj tišina tamo!

    2. Jasno mi je da Navijači Ne znaju dva pravila,Ali uprava Partizana sigurno zna ili moze da proveri.Setite se utakmice izmedju Portugala I Srbije.Dosudjen je penal za Portugal,a kad je pomocnik rekao da je lopta najpre pogodila Rukavinu u nos pa onda u ruku ,penal je poništen.Pre nekoliko godina uprava pertizana je radila istu stvar I zvezda je izgubila titulu pred kraj prvenstva.Pokusavaju opet isto.Ljudi igrajte fudbal I Ne kvarite one dobre mladiće sto igraju na terenu.

  4. Ko gubi ima pravo da se ljuti…
    Da nije bio gol protiv mačve, uzeli bi svejedno 3 boda (2:0), ovo za Katajia i ruku cu pogledati posle nisam gledao utakmicu. I samo bih da spomenem protiv napredka kakav vam je penal sudjen. Opet ponavjam ko gubi ima pravo da se ljuti.

  5. Favorizovani su i Zvezda i Partizan.Posebana prica su Arene i njihovi ograniceni i pristrasni novinari!

  6. Zaboravili partizanovci kako je bilo u Toletovo vreme,sad se dug plaća,ali ne brinite kako Zvezda igra imaćete bar 1 trofej.

  7. E moj Partizanu badava se zalite. To Mala deca svatu. Zvezda mora da bude prva. Dok se ne promeni nesto sad ide po staro.

Ostavite komentar


Sport

Verstapenu pol pozicija u Majamiju 10

Verstapenu pol pozicija u Majamiju

Vozač Red Bula Maks Verstapen startovaće sa pol pozicije u predstojećoj trci Formule 1 za Veliku nagradu Majamija, pošto je bio najbrži u večerašnjim kvalifikacijama.

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.