Partizan dočekuje Spartak (18.00) u osmini finala Kupa Srbije 1Foto: STARSPORT

Trener Partizana Savo Milošević najavio je da će biti izmena u prvom timu za meč osmine finala Kupa Srbije protiv Spartaka (18.00). Te promene u odnosu na utakmicu Superlige protiv Radničkog (1:0), odigrane u subotu, diktiraće ne samo taktika već i povrede nekih od ključnih igrača.

– Imamo određenih problema sa igračima kada su u pitanju sitne povrede. U ovom momentu ne mogu da vam kažem u kom ćemo sastavu izaći sutra. Svejedno vam ne bih rekao, ali ono što moram da kažem jeste da će biti izmena u odnosu na pre neki dan i duel sa Radničkim. Natho ide na snimanje i onda ćemo konkretno znati. Prve informacije su da nema rupturu, da je u pitanju disterzija mišića. Ne bi trebalo da bude veća pauza. Suma je blizu oporavka. Ima nategnut mišić i tu rasekotinu koja uopšte nije mala tako da nećemo rizikovati sutra. Lazar Pavlović je juče trenirao sa ekipom, trebalo bi da bude dobro. Imamo problem sa Sadikom koji vuče povredu još od Crvene zvezde – rekao je Milošević.

Strateg crno-belih je rekao i to da je svestan da ekipa ne igra na istom nivou kao u prvom delu sezone.

– Činjenica je da ne igramo kao jesenas i logično je da ne možete da odigrate na istom nivou celu sezonu, ali to nije za paniku. Sve su to normalne stvari. I da imate i stanke, da imate periode kada je to jedna ravna linija, ali je jako bitno da pokušamo da ne pravimo korake unazad i to je ono što hoćemo sada, da održimo, jedno stanje i rezultatsko i psihofizičko i atmosferu. Siguran sam da će doći vreme da ponovo idemo gore – dodao je Miošević.

On je istakao i da ga neće zavarati to što je Spartak u Superligi doživeo težak poraz od Čukaričkog (1:4).

– To su najnezgodnije ekipe jer ne znate šta da očekujete. Ako izađu spremni i motivisani i ako ih krene mogu da budu jako nezgodni po bilo koga. Mogu da uđu i u drugu krajnost i to je nešto što je najteže analizirati – zaključio je Milošević.

Ostali mečevi osmine finala Kupa Srbije odigrani su jesenas, ali su crno-beli odložili svoju utakmicu sa Spartakom zbog obaveza u Ligi Evrope.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari