Andrija Pavlović: Partizan još uvek u igri za osvajanje titule 1Foto: EPA

Novi fudbaler Partizana Andrija Pavlović, koji je u klub iz Humske stigao iz Brondbija kao slobodan igrač; rekao je da je dolazak među crno-bele bio jedina prava opcija za nastavak karijere.

„Ugovor sa bivšim klubom sam raskinuo pre nekih desetak dana i verujte mi, iako sam imao više opcija, Partizan je za mene bio jedina moguća. Pratim dešavanja i znam da start nije bio sjajan. Da ne verujem da će Partizan izaci iz krize i vratiti se na šampionski put, ne bih ni dolazio“, izjavio je Pavlović za sajt Partizana.

Bivši reprezentativac Srbije veruje da će se crno-beli vratiti u trku za titulu prvaka Srbije. Crno-beli trenutno zaostaju sedam bodova za petostrukim uzastopnim šampionom Crvenom zvezdom.

„Saigrače još nisam upoznao, ali ću se truditi da se što pre nametnem treneru i budem u konkurenciji, kako bismo se vratili tamo gde treba, a to je borba za titulu. Tek je početak, istina je da smo izgubili bodove, ali ako verujemo, zajedničkim snagama možemo da se podignemo. Sreća začas može da se okrene na pravu stranu“, izjavio je Pavlović.

 

 

Iskusni napadač proveo je sezonu 2019/20 u APOEL i dobro poznaje prilike na Kipru, gde će Partizan u četvrtak, 4. avgusta (17.30) gostovati AEK Larnaki u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope

„Što se tiče gostovanja AEK iz Larnake, budući da sam igrao na Kipru, samo mogu reći da je Kipar zbog vrućine i vlage leti izuzetno težak za igranje. Prednost je što se igra uveče, ali svakako neće biti lako. AEK je kvalitetna ekipa, sa mnogo stranaca i određenim sistemom koji daje rezultate već nekoliko poslednjih godina, ali svakako znam da je Partizan kvalitetnija ekipa i da će dati sve da obezbedi ulazak u Evropu“, zaključio je Pavlović.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari