Partizan osvojio samo bod protiv kragujevačkog Radničkog, novi kiks crno-belih pred derbi sa Zvezdom 1Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Fudbaleri Partizana odigrali su nerešeneo 3:3 (2:2) na svom stadionu sa kragujevačkim Radničkim u utakmici 19. kola Superlige Srbije.

Posle poraza u prošlom kolu u Nišu, crno-beli su napravili novi kiks i sada zaostaju dva boda na tabeli za prvoplasiranom Crvenom zvezdom.

Golove za domaće postigli su Saldanja u 39, Natho u 44. i Belić u 88. minutu, dok su pogotke za goste postigli Gluščević u 7, Gofri u 16. i Vidakov u 76. minutu.

Pred nekoliko stotina gledalaca na stadionu u Humskoj gosti su već posle 16 minuta imali dva gola prednosti, ali su, takođe, igrali veoma dobro i činilo se da će iskoristiti očajnu partiju odbrane domaćina u uvećati prednost.

U 28. minutu trener Partizana Duljaj je u igru umesto Meniga uveo Nikolića i njegov tim je počeo da stvara šanse.

Zaostatak crno-belih smanjio je Saldanja, da bi Natho u poslednjim trenucima prvog dela postigao sjajan pogodak za izjednačenje.

Partizan je u nastavku napadao, stvarao prilike, ali su gosti ponovo došli u vođstvo posle neverovatne greške Saničanina.

Kad se činilo da će domaćin izgubiti sva tri boda Kristijan Belić, koji je meč počeo na klupi da ne bi dobio žuti karton zbog čega ne bi nastupao na predstojećem meču sa Zvezdom, postigao je lep gol kojim je svom timu doneo bod.

Crno-beli u sredu 20. decembra na svom stadionu igraju protiv Crvene zvezde, a 171. večiti derbi počinje u 18. sati.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari