Partizanu titula, Zvezda besna na sudije

Ostavite komentar


  1. Na vidim nigde sliku semafora na kraju utakmice. Ko i malo zna o vaterpolu trebalo bi da mu bude jasno. Rezultat je 10:9 . odnos ličnih grešaka : Partizan – 9 , C Zvezda – 20 !!!! Da se pišu kontrafaulovi videlo bi se da je odnos isti! Crveni kartoni obojici trenera Zvezde zbog protesta ovakvom kriterijumu suđenja. Ko god da je na ovaj način dobio titulu , s….m mu se na istu!

  2. Nije svaki dan Božić.Nisu sve sudije plaćene od Zvezde,da im skupljaju pehare.Ima i poštenih,koji ne poznaju ni boje ni ime kluba,sude po propisima i to opet nekome smeta.Zvezda je prvak u fudbalu,košarci,i šta ja znam još gde i to sve zahvaljujući vladi,koja je punila Zvezdine manjkove.Zvezda kao sportsko društvo je najviše dužno po svim merilima kako vladi,tako i sponzorima,kupujući na „videćemo“strane igrače,koji joj donose titule.Medjutim,sve ima kraj,pa će i ti igrači uvideti da su izigrani.Tako je bilo i na poslednjem susretu u vaterpolu,kad je „ljuta“ Zvezda protestovala kod sudije što nije pobedila !???

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.