Petrić: Da smo imali sreće dali bismo još nekoliko golova 1Foto:Marko Djokovic/Starsport

Trener Partizana Gordan Petrić rekao je posle utakmice 3. kola Lige nacija u kojoj je njegov tim pobedio u gostima Keln (1:0) da su crno-beli mogli i ubedljivije da trijumfuju u ovom duelu.

„Rekao sam momcima da ako odrade svoj deo posla mogu da pobede i Keln. Tačno znaju kako igraju i čestitke na svemu, imamo još tri meča i za sedam dana opet sa njima pa će verovatno biti još teže nego ovde. Odmor pa Voždovac“, rekao je trener crno-belih.

On je dodao da je duel sa timom iz Bundes lige bio veoma zahtevan.
„Oni igraju direktan fudbal imaju dosta brzine i snage, odgovorili smo dobro, nismo mnogo mogli da rotiramo bez Fejse i Belića, ali sve čestitke momcima. Neka slave večeras i već u nedelju novi meč“.

Novinari su pitali trenera crno-belih zašto je delovalo da je ljut na svoje posle prvih 45 minuta, iako je Partizan imao vođstvo.
„Zato što smo odigrali prvo poluvreme i znao sam da će da rizikuju još više, pa nismo molig bez dvojice da rotiramo i ipak su momci odradili sve što je trebalo, nismo imali sreće da damo još dva ili tri gola na kraju“, izjavio je Petrić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari