Petrić pošteno o šok eliminaciji Partizana: Nismo zaslužili da prođemo 1foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Trener crno-belih ne traži izgovore za penal poraz od „malog“ Radničkog iz Sremske Mitrovice.

Iako zatečen eliminacijom već u šesnaestini finala Kupa Srbije, Gordan Petrić nije hteo da izmišlja opravdanja za izgubljen duel na terenu 13-plasiranog tima Prve lige Srbije – 3:1 (1:1, 0:1).

„Nismo mogli da budemo zadovoljni i da se završilo pobedom, nismo igrali dobro, to je očigledno. Primili smo gol u poslednjem minutu, to ne bi trebalo to da se dešava… Jednostavno, pala je koncentracija. Da li nam je smetao teren ili ne, to su priče za malu decu.

Teren je bio loš i za protivničke igrače, to ne treba da bude izgovor. Moraju momci da dignu glavu i oporave se što pre. Generalno, nismo zaslužili danas da prođemo“, izjavio je neposredno posle utakmice šef stručnog štaba vicepravaka Srbije.

Ovo je više od običnog iznenađenja, priznaje i nekadašnji fudbaler i visoki funkcioner Partizana.

“Senzacija je, svakako da Partizan sebi ne sme da dozvoli da izgubi utakmicu sa slabijim protivnikom, tako da momcima mogu da zamerim mnogo stvari, ali to je priča za nas u svlačionici, pa ćemo videti koliko će se oni oporaviti od ovoga za utakmicu koja sledi u nedelju”.

Fudbaleri prošlosezonskog finaliste najmasovnijeg domaćeg takmičenja nisu vežbali izvođenje jedanaestereaca pred ovaj susret, što je njihov šef i ponovio.

“Ne, pitali ste me to već na konferenciji. Oni sami šutiraju penale posle treninga, tako da namenski nismo vežbali. Promašili su četiri puta, ne znam kad se ranije desilo ovako nešto, ali evo – desilo se. Rivalu želim svu sreću, to je to”, zaključio je stručnjak doveden umesto smenjenog Ilije Stolice.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari