Plači srpski fudbale: Derbi tuge i sramote

Ostavite komentar


  1. Secam se ovakvih tekstova iz 1990ih. Kasnite s dijagnozom, pacijent je davno preminuo.

  2. Sve je “trulo u državi Danskoj”pa što bi fudbal bio izuzetak.Jedan
    čovek je uspeo da SVE od reda ,uništi.Baš sve.A konačna propast tek
    dolazi.

  3. autora proceniti na hamiltonovoj skali depresije uz preporuku smanjenja Šopenhauera i drugih predstavnika nihilizma i pesimizma.
    ‘plači srpski fudbale’… kakvi autori/novinari takav i srpski fudbal. Poz

  4. Prava slika stanja u gotovo svim oblastima društva i delatnosti u Srbiji, od zdravstva preko školstva, pravosuđa i administracije, javnih službi i preduzeća do fudbala i sporta uopšte. Možda košarka liči na nešto ali tu su uglavnom stranci ili naši nakon dugogodišnjeg rada u inostranstvu. Tuga.

  5. Trajno zabraniti profesionalno igranje klupskog fudbala u Srbiji do daljnjeg. Sve pare preusmeriti na druge sportove.

  6. Dozvoliti navijačima unos svakojakog oružja i ne puštati ih sa stadiona dok ne utihne žagor..
    A tako.

  7. Sve sto se desava u fudbaĺu i medju navijacima je ogledalo drzave Srbije danas..Na moju veliku zalost nista se nece promeniti jer je to Srbija koju oni koji pametno razmisljaju svojom glavom nikada ne bi pozeleli.

  8. Kad se izgradi nacionalni stadion od 700 miliona evra,procvetaće fudbal,a sa fudbalom sve sfere naše jadne i tužne sadašnjosti.To vam obećava AV glavom i bradom!

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.