Foto: EPA/ JUAN MIGUEL PEREZ RAMOS

To je četvrti Zvezdin poraz, a naredne nedelje igra dve utakmice, prvo protiv CSKA u sredu uveče u Beogradu, a onda protiv Olimpijakosa u petak u Pireju.

Domaći su bolje otvorili utakmicom, serijom 9:2 naterali su Dušana Alimpijevića da „pozove“ tajm-aut nakon čega su igrači stekli i još ubedljiviju prednost 15:4, da bi se beogradski „crveno-beli“ trgli tek pred završnicu četvrtine spustivši visoku prednost Unikahe na podnošljivih „minus 10 (22:12).

U drugoj četvrtini viđena je ista situacija, Zvezda je nemoćno delovala u „Martin Karpena“ dvorani dobrih 20 minuta, a onda je furiozno ušla u treću deonicu i velikom serijom stigla do samo „minus 6“, a onda je imala kontru i za „minus 4“, no Ročesti je dao nemoguć pas Dobriću koji nije uspeo da poeintira i Zvezdina se igra potpuno raspala.

Na scenu je stupio bivši Zvezdin igrač Nemanja Nedović koji je većinu od svojih 17 poena ubacio upravo u drugom poluvremenu i tako sprečio bilo kakvu neizvesnost u utakmici.

Pratio ga je Sasu Salin sa 15 poena, pri čemu je tri trojke ubacio u prvih sedam minuta meča, dok su u gostujućim redovima najefikasniji bili Lesor, Feldin i Ročesti sa po 10 poena.