Počinje fudbalska groznica u Vranju pred gostovanje „crveno belih“ 1Foto: Facebook FK Dinamo Vranje (Arhiva)

Fudbaleri Dinama se u šesnaestini finala Kupa Srbije, u sredu od 14 sati, na stadionu Kompanije „Jumko“, na svom terenu u Vranju, susreću sa Crvenom Zvezdom.

Na stadionu se očekuje više od 5.000 navijača.

Iz uprave vranjanskog superligaša najavljeno je da su preduzeli sve mere za „fudbalski spektakl“ u kome će ugostiti naš najtrofejni klub, učesnika Lige šampiona (LŠ).

Ulaznice za „istočnu“ tribinu koštaće 400 dinara, dok će se ulaz na „zapadnu“  tribinu plaćati 300 dinara.

Ulaznice će moći da se kupe u Tusrističkoj organizaciji Vranja (TOV) u centru grada, a prodaja počinje od  ponedeljka.

– Presrećni smo što ćemo ugostiti Zvezdu u Vranju, i prirediti veliki fudbalski praznik za naš grad i ceo jug Srbije, ali i navijače iz susednih zemalja u prvom redu Makedonije i Bugarske – navode iz vranjanskog superligaša.

Očekuje se da na stadionu Kompanije „Jumko“ u sredu, bude više od pet hiljada gledalaca, uz pojačane mere bezbednosti, obzirom da će biti veliki broj fanova beogradskog kluba kako sa juga Srbije, tako i iz Leskovca i Niša.

Dinamo je u KUP-u Srbije u ranijim sezonama kao član Prve lige Srbije (PLS) igrao sa Radom u Beogradu i izgubio 1:0. Potom je u istom takmičenju, kao član PSL poražen na „Marakani“ od Zvezde sa 5:0, a u debitantskoj sezoni, u Super ligi Srbije poražen je na gostovanju 3:0 od istog kluba.

Dinamo je u debitanskoj sezoni u Super ligi Srbije zabeležio dve pobede i devet poraza i nalazi se na poslednjem mestu tabele.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari