Poketino: Imam podršku od uprave Čelsija 1Foto: EPA-EFE/Daniel Hambury

Fudbalski trener Maurisio Poketino rekao je da je dobio poruke podrške od uprave Čelsija nakon nezadovoljstva navijača njihovom igrom, preneo je danas Bi Bi Si.

Čelsi je u prethodna dva kola ubedljivo poražen od Liverpula i Vulverhemptona i trenutno je 11. na tabeli što je izazvalo veliko nezadovoljstvo navijača.

„Dobio sam poruke podrške od vlasnika, u kontaktu sam sa njima i sportskim direktorom svaki dan“, rekao je Poketino.

Argentinac kaže da je važno da svi zajedno rade na izlasku iz krize.

„Navijači moraju da veruju u nas, da igračima obezbedimo smirenost na terenu i slobodu da igraju“, izjavio je trener Čelsija.

Čelsi je potrošio više od milijardu funti na transfere od kada ih je u maju 2022. preuzeo novi vlasnik Tod Boli, a ove sezone su zabeležili samo devet pobeda.

„Navijači treba da vide da nam je zaista stalo do kluba. Obećavam navijačima da će igrači imati želju i pobeđivati“, rekao je Argentinac.

Poketino je napomenuo da igrači imaju veliku želju da ih navijači podrže i da pate kada nemaju njihovu podršku, ali i da razume njihovo nezadovoljstvo kada nema rezultata.

U toku utakmice protiv Vulverhemptona žena štopera Tijaga Silve, Bel Silva je tvitovala „Vreme je za promene. Ako budete čekali biće prekasno“ što je aludiralo na odlazak Poketina.

Poketino je rekao da je danas Tijago Silva došao da razgovara sa njim o tome.

„Razgovarali smo i to ne želim da otrkivam, privatno je. Imam odličan odnos sa Silvom“ rekao je trener Čelsija.

Čelsi u sredu gostuje Aston Vili u revanš utakmici FA kupa, dok će za vikend gostovati Kristal Palasu u okviru 24. kola Premijer lige.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari