Policija gleda Dinamo i Sinđelić 1Foto: Facebook FK Dinamo Vranje

Zbog sumnji u nameštanje policija će prema saznanju Danasa nadgledati sutrašnji meč Prve lige Srbije Dinamo Vranje – Sinđelić (13.00).

Pojedina lica vezana za funkcije u klubu iz Beograda i Vranja u avgustu su već policijski obrađivane vezano za odigravanje utakmice u kojoj je Sinđelić pobedio Dinamo sa 1:0.

– U vranjanskom prvoligašu odavno postoje „bezbedonosno interesantne ličnosti“ za pripadnike policije koji se bave borbom protiv korupcije. U skladu sa njihovim aktivnostima preduzimaju se određene druge aktivnosti, pa ćemo tako pratiti i sve ono što se događa pre, za vreme i posle utakmice između Dinama i Sinđelića u Vranju. Morate znati da su određena lica koja se nalaze na funkcijama, pre svega u Dinamu, poznata od ranije policiji po u najmanju ruku sumnjivim fudbalskim poslovima – navodi policijski izvor za naš list.

Još šokantnije odjeknula je vest da je nakon ublažavanja suspenzije od petnaest meseci i milion dinara novčane kazne Disciplinska komisija FSS amnestirala bivšeg predsednika i trenera Dinama iz Vranja Dragana Antića Recka, nakon čega je on već u Gornjem Milanovcu protiv Metalca napravio „teatralno iživljavanje“, zbog čega je bio ponovo udaljen sa terena.

U aprilu ove godine po prijavi UEFA, a zbog „ugrožavanja integriteta fudbalskog takmičenja“, FSS je izrekao novčane kazne vranjanskom Dinamu od 1,5 milion dinara (zbog sumnje u nameštanje četiri utakmice), a beogradskom Sinđeliću 2 miliona dinara ( sumnja u nameštanje dve utakmice).

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari