Poslednji pripremni meč Crvene zvezde na Kipru prekinut zbog tuče, trener Milojević povukao ekipu sa terena nakon što je igrač Boteva udario Spajića (VIDEO) 1Uroš Spajić. Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

 

Poslednji pripremni meč fudbalera Crvene zvezde na pripremama na Kipru, protiv bugarskog prvoligaša Boteva, prekinut je zbog tuče igrača u 67. minutu, pri vođstvu crveno-belih od 2:1 (2:1).

Duel je prekinut na zahtev trenera crveno-belih Vladana Milojevića, jer je posle jednog oštrijeg starta Uroša Spajića, Brazilac Barbosa udario defanzivca Zvezde.

Iako su članovi stručnih štabova oba tima utrčali u teren i razdvojili fudbalere, Milojević je procenio da su igrači nervozni i da bi u nastavku utakmice moglo da dođe do još nekog incidenta.

Strelac oba gola za crveno-bele u duelu sa Botevom bio je Šerif Endiaje (u 8. i 42. minutu), dok je jedini gol za bugarsku ekipu postigao Barbosa u 37. minutu.

Tokom priprema za nastavak sezone Crvena zvezda je odigrala četiri utakmice i zabeležila isto toliko pobeda nad Hlorakom (3:2), Zalaegeršegom (1:0), subotičkim Spartakom (3:1) i Mladosti iz Lučana (2:0).

Prvi meč u prolećnom delu šampionata Crvena zvezda će igrati protiv Voždovca, a utakmica je na programu 10. februara na stadionu „Rajko Mitić“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari