Đoković pod pratnjom policije napustio Melburn

Ostavite komentar


  1. Samo da podsetim jedno, nama i Novaku treba viza a
    Državljanima Australije nije potrebna viza za ulazak u Republiku Srbiju za boravak do 90 dana.

  2. Docekajmo ga ko kralja tenisa sto i jeste, bojkot AO i Australije, nisu dobrodosli u Srbijusem časnih izuzetaka

  3. Državljanima Australije nije potrebna viza za ulazak u Republiku Srbiju za boravak do 90 dana.
    A nama ??To je pitanje za nase vlasti!! Vazno pitanje!

  4. Sto vi novinari ne postavite pitanje predsedniku ministarstvu spoljnjih poslova ambasadoru u Australiji sta su ucinili da zastite Noleta ili samo pisete da se cita ocigledno da ste svi u sluzbi drzave sram vas bilo!

  5. Sin Engleske kraljice Elizabete druge je osudjen za pedofiliju. Ova odluka o deportaciji je donata uz njenu pomoc kao kraljice Commonweltha jer treba neko da baci senku na njenog sina pedofila u medijima. Medjutim I Nole je trebalo da zna da ministar ima pravo da pobije sudsku odluku i da on na kraju odlucuje. Njegov otac Srdjan je lose postupio i nediplomatski bez mudrosti pa je pre odluke poceo da vredja Skota (iako jest SKOT i TO VELIKI) ali to se ne iznosi pre odluke vec posle. Trebalo je lepim recima da se obrati australssjkim vlastima kada je prostovao jer lepa rec gvozdena vrata otvara!

  6. Red je da se napravi veliki doček, prvo na aerodromu,pa onda na balkonu Skupštine grada.Da proslavimo pobednika.

  7. Placem kao majka,to je moglo i mojim sinovima da se dogodi u bilo kom delu sveta,placem kao srpkinja,kao stanovnik ove planete.Dignimo glas protiv globalizma dok jos ima vremena.

  8. Nije Nole poleteo u Dubai već u istoriju.On je Srbin poput Nikole Tesle i leti ispred sadašnjosti.Korona je biznis-sadašnjost a Novak je prošlost-sadašnjost-daleka budućnost.Hvala ti Bože što živim u Noletovom vremenu i što sam Srbin!

  9. A sada neka redakcija, T.Pančić i njegovi botovi tri puta pročitaju izjavu Pospišila i da nas čije komentare ne objavljujete,ne pravite više retardima…

  10. Novace, ne samo sto ces pomoci da se otera Rio Tinto iz Srbije, sto ce zabiti poslednji ekser u odnose Srbije i Britanije. Nema vece razvojne sanse, od cinjenice da nisi Britanski saveznik. Hvala Nole

  11. Tako su mu se zahvalili, jer im je pomogao posle velikih pozara. Valjda smo naucili da zahvalnost zapadnog sveta ide daleko koliko I njihovi interesi.

  12. Srbija NEMA ambasadora vise od dve godine u Australiji. Zasto? Ne zna se, pitajte Selakovica.
    Mozda cuvaju za jos po nekog clana porodice Saulic ili Toncev

  13. ah, da Srbija oooodavno nema ambasadora u Australiji.
    ZASTO, Selakovicu? Nema ni u Brazilu, ni u Alziru, Hrvatskoj, Vijetnamu, Crnoj Gori….

  14. Ja da sada osvojim AO turnir mene bi bio blam da uzmem pehar. Sta kao drzao bih govor i rekao kako sam osvojio veliku nagradu pri cemu najbolji nije bio tu. Nasa imigracija u Australiji treba da bojkotuje turnir a na tim famoznim izborima zna se za koga da glasa.

  15. Ivana
    16. januara 2022. u 15.19
    Pa kad Nole toliko voli Srbiju što onda placa porez u Monaku?
    E, PA PLACA GA U MONAKU JER TAMO ZIVI A USRBIJI IMA DOBROTVNORNU FONDACIJU ZA POMOC DECI. A kome ti pomazes?

  16. mislim da je napravljen sporazum da se ne oglasava do kraja turnira da zabrana bude na godinu dana.novak treba da se vakcinise i da se vrati kao pobednik sledece godine.nista on nije napravio lose.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.