Predsednik Dinama protiv nastavka takmičenja u Prvoj ligi 1Dragan Antić Foto: STARSPORT

Predsednik prvoligaša Dinamo iz Vranja,  Dragan Antić „Recko“, koji je do skora  samouvereno promovisao „sigurnost u povratak vranjskog kluba u Super ligu Srbije“, izjavio  je za lokalne portale da „zbog nedostatka finansijskih sredstava prvenstvo u Prvoj ligi Srbije  ne treba da bude nastavljeno“. 

– Uvek sam bio pristalica sportske varijante. Ako već mora da se nastavi, treba da igramo još  11 mečeva, četiri redovna prvenstvena kola, i sedam kola plej ofa ili plej auta. Smatram da je sve sem ovakve varijante nelegalno – rekao je Antić, a prenosi portal infovranjske.rs.

Iz gradskog budžeta je FK Dinamo je opredeljeno 12 miliona dinara, ali za sada je neizvesno  da li će klub rebalansom gradskom budžeta dobiti dodatna sredstva ukoiko prvenstvo u Prvoj ligi Srbije u fudbalu bude nastavljeno.

Na tabeli Prve lige Srbije na prvom mestu je RFK Grafičar koji zajedno sa ekipom Metalca iz  Gornjeg Milanovca ima po 47 bodova. Ekipa vranjanskog Dinama je na desetom mestu sa 34 bodova. Na dnu tabele su Smederevo i Budućnost (D) sa osamnaest odnosno 16 bodova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari