Preminuo bivši atletičar Nenad Stekić

Ostavite komentar


  1. Slava mu,bio je veliki covek I sjajan atleta…treba se dostojno oprostiti od ovog velikana.

  2. Počivaj u miru legendo! Njegov skok od 8,45 metara je godinama bio drugi najbolji rezultat na svetu, duži je bio skok Boba Bimona 8,90metara sa olimpijade u Meksiko Sitiju 1968. Ovaj rezultat i 144 skoka preko 8 metara ga svrstavaju u atletske besmrtnike. Večna ti slava velemajstore!

  3. On nije bivši atletičar,on je legenda Srpskog sporta i ponos našeg naroda…Nepravedno zapostavljen,tako da mnogo mladih, i nije znalo,za vanseriskog sportistu i divnog čoveka.Laka mu zemlja i spokoj mu duši.

  4. Bio je veliki sportista, uzdigao je našu atletiku na visok nivo. U životu skroman i gospodski odmeren. Nadam se da će mu posthumno posvetiti više pažnje u štampi.
    Slava mu i večno sećanje.

  5. Pozdrav za NASHEG VRHUNSKOG ASA , STA DA PRICAM OVDE I PISEM BEZVEZOTINE TRIVIJALNE – VRHUNSKI ATLETA NASH !… POZDRAV I ZA NJEGOVU CERKU ZORANU- ISLA SA MNOM U „JOSIF PANCIC“ , ZALJUBLJEN SAM U NJU DUGO BIO KAO KLINAC , ZNAM DA JE SRECNA TAMO NEGDE – FAR AWAY FROM HERE. BILA JE MNOGO I LEPA I PRIVLACNA I DOBRA DEVOJCICA , A I DANAS JE GARANT DOBRA U SVEMU I PRIMER ZENAMA U OVOM ISKVARENOM SVETU .

  6. Jedan od sportista koji je delovao kao džentlmen na zaletištu.
    Kada je on skakao, delovalo je kao da je to najlakša stvar na svetu.
    Nisam ni znao da je preminuo i vest o tome me je vrlo rastužila.
    Zbogom, majstore, neka Te anđeli čuvaju !

Ostavite komentar


Sport

Duljaj pred TSC: Poljuljani smo, ali ulog je veliki 10

Duljaj pred TSC: Poljuljani smo, ali ulog je veliki

Trener fudbalera Partizana Igor Duljaj rekao je danas da je ekipa poljuljana posle dva vezana poraza od Crvene zvezde, ali je i istakao da pred crno-belima veoma važna utakmica protiv TSC-a i da je ulog na tom meču veliki.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.