Prenosi utakmica Evrolige narednih pet godina na SBB-u 1Foto: Promo

Korisnici SBB usluga će i narednih pet sezona ekskluzivno moći da prate utakmice najbolje evropske košarkaške lige na Sport Klub kanalima.

United Media, vodeća medijska kuća u Jugoistočnoj Evropi, i Euroleague Basketball potpisali su novi petogodišnji ugovor, kojim se osigurava prenos utakmica Evrolige (Turkish Airlines EuroLeague) i Evrokupa (7DAYS EuroCup) na kanalima Sport Kluba koji su u SBB programskoj ponudi.

To znači da će SBB korisnici, u okviru svojih paketa, nastaviti da uživaju u najprestižnijoj ligi i mečevima za koje se uvek traži karta više.

U nikad neizvesnijoj sezoni Evrolige, ove godine odlične rezultate ostvarili su i Crvena Zvezda i Partizan, koji su i dalje u igri za plasman u Top 8.

“Srbija je zemlja košarke, a Evroliga jedno od najgledanijih sportskih takmičenja. Navijači u Srbiji sa velikom strašću prate istorijske duele Partizana i Crvene Zvezde, kao i duele ostalih velikana evropske košarke i izuzetno smo ponosni što će naši korisnici i narednih pet godina moći da uživaju u onom najboljem što evropska košarka nudi”, rekao je Milija Zeković, Izvršni direktor SBB kompanije.

Svi ljubitelji košarke uz SBB mogu da prate sve utakmice Evrolige i Evrokupa bilo gde u Srbiji, ukoliko se pretplate na neki od EON ili Total TV paketa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari