Završeno isptivanje Đokovića na aerodromu u Melburnu, čeka se odluka vlasti

Australijski premijer najavio da bi Đoković mogao biti vraćen prvim avionom

Ostavite komentar


  1. Nadalu dadoše titulu za fer plej, postaviše ga za prvog nosioca turnira. Još samo da mu uruče pehar.
    Ovaj scenario koji se trenutno dešava, može da sluti ni da mu bezbednost u Australiji nije garantovana…

  2. Nebitno.
    To su mogli odmah da kažu.
    Prave spektakl.
    Vrati se kući, Nole, za Božić i Srpsku Novu.
    Želim svaku sreću tebi i tvojoj porodici od srca.

  3. Ovako se ponašati sa svetskim sampionom uz otvoreni animozitet pozivajuci se na pravila a pri tome njihova kompanija želi da uništi našu zemlju zahvaljujući nasim korumpiranim vlastodršcima a mi da ćutimo… neće moći. Jesam za pravila i procedure ali je ovo očigledna diskriminacija.

  4. Igor@ Neće njihova kompanija da uništi našu zemlju nego naša vlast! A Djokovića volim i poštujem, ali ovo je velika, velka blamaža.

  5. Ovde se radi o zameni teza. Svaka njemu čast na sportskom uspehu ali ja sam morao da se vakcinišem kako bih mogao da radim i prehranim porodicu… Njegovo prikrivanje vakcinalnog statusa kao i traženje medicinakog izuzeća smatram kao diskriminaciju sebe i moje porodice i teško vređanje inteligencije… Ko razume shvatiće.

  6. Ovo je blamaža za kengure,zna se kako je ova nazovi država nastala

  7. Nećemo da vratimo rio tinto, pa nisu se džabe valjda mučili 2004-2012 da ih dovedu?

  8. Srbija vec 2 godine nema ambasadora u Australiji. Ni u Kini. Hrvatskoj. Tunisu. Brazilu. Sada vise ni u Rusiji, Crnoj Gori….

  9. Znaci veceras pred Australijsku ambasadu da i mi nesto proteramo!!! Samo reciprocitet, inace nas nikad i nigde nece postovati… nema druge „politike“!

  10. Ljuti Englezi!Nole nije hteo ds se proda kad su mu nudili drzavljanstvo.Naucili Angli,dodju na Vracar i kupe Srba kol’ko im treba.Ovaj Nole neki cudan Srbin.Nemo’s ga kupiti.Sta to bese-rodoljub i patriota?Zaboravljene reci.Napred Nole i hvala za sve.

  11. Nole najbolji si, kako god ovi skotovi resili stvar. Rio Tinto MARS iz Srbije !!!!

  12. Trebao je da ostane principijelan stavu da ne objavljuje medicinske statuse vezane za vakcinaciju. Da je otisao bez te objave o izuzecu sve bi bilo u redu. Ovako je nabio prst u oko politicarima.

  13. Kraljica salje Mareja koji je vec penzionisan a reketa sa brojem 1 ne zele da ugoste. Objasnite fanovima zasto Nole ne moze da igra turnir.
    Nedaj se Nole, izdrzi jos malo…. Vrati se u srbijubi docekaj Bozic u miru sa tvojima. Uz tebe smo.

  14. Srdjane, neka odmah baci taj telefon koji su mu vratili! Zašto su mu uopšte oduzimali telefon? Pa nije to krivično delo! I nije on jedini igrač koji na taj način ulazi.

  15. Novače, vraćaj se kući! Ne treba ti njihov trofej, kod kuće imaš sve što ti treba!

  16. ovi vakcinisani to bio vas izbor ovo je njegov.u cemo je problem.o kakvom cirkusu govorite.pa on je zdrav inace ne bi mogao da igra

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.