Prvenstvo Beograda u tekvondou 1Foto: Beogradski tekvondo savez

Beogradski tekvondo savez uz pokroviteljstvo Sekretarijata za sport i omladinu Beograda organizovao je “Prvenstvo Beograda” za takmičare različitih kategorija u dve takmičarske discipline, borbama i formama.

“Prvenstvo Beograda” u borbama okupilo je takmičare iz 22 kluba članica Beogradskog tekvondo saveza dok je na Prvenstvu u formama učešće uzelo 13 klubova. Ukupno je nastupilo 226 takmičara iz 23 Beogradska kluba, navodi se u saopštenju Beogradskog tekvado saveza.

Ceremoniji svečanog otvaranja prisustvovali su Predsednik saveza prof.dr Eminović Fadilj, Dejan Cvetković član veća Opštine Palilula kojima se zahvaljujemo na višegodišnjoj saradnji i pomoći u popularizaciji tekvondo sporta na teritoriji opštine Palilula sa kojima su planirane nove aktivnosti poput pokretanja trenažnog centra Beogradskog tekvondo saveza, Dragan Radojević, Strahinja Milovanović i Predrag Dragić predstavnici saveza kao i Zoran Ćendić, generalni sekretar Tekvondo asocijacije Srbije. Na prvenstvu u formama u revijalnom nastupu učestvovao je i reprezentativac Srbije u paratekvondou Dejan marisavljević koji je srdačno pozdravljen od svih prisutnih učesnika kao i publike.

Najbolje rezultate prvenstva Beograda u borbama ostvarili su klubovi Banjica, Kobra i Grmeč kao tri prvoplasirane ekipe.

Prvenstvo Beograda u formama u ekipnom plasmanu osvojili su klubovi Kobra,Mag i Beograd. U sveukupnom plasmanu prvih pet ekipa su Kobra,Banjica,Lola,Grmeč Obrenovac i Taurunum.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari