PSŽ ne žali sredstva da dovede Vinisijusa u svoje redove 1Foto: EPA-EFE/Jesus Diges

Sve izgledniji dolazak Mbepea u Real Madrid promeniće navalnu liniju Ančelotijevog tima.

Jedan od onih koji može da promeni svoju poziciju je Vinisijus i nekoliko timova će pokušati da iskoriste moguću neprijatnost Brazilca zbog ove promene kako bi pokušali da ga dovedu već u letnjem prelaznom roku.

Tako list El Debate uverava da je PSŽ spreman da plati 200 miliona evra Real Madridu za Vinisijusa.

Pomenuti medij navodi dalje da i Liverpul i Čelsi takođe pomno prate sve što se dešava sa Brazilcem u slučaju da postoji bilo kakva opcija da se potpiše.

Problem klubova zainteresovanih za Brazilca je što Real Madrid ne planira da stavi Vinisijusa na transfer listu, a ni on za sada ne planira da napusti „Santijago Bernabeu“.

Katalonski list Mundo Deportivo navodi da bi Vinisijus mogao promenio način igre dolaskom Mbapea i da već sada u više navrata napušta poziciju levog krila da bi otišao u špic napada i igrao kao „devetka“.

No kako isti list piše, Vinisijus je veoma uzbuđen zbog te promene u igri kao i što će igrati sa Mbapeom zajedno u ekipi.

S druge strane, El Debate podseća i da Liverpul nije zaboravio Valverdea za koga bi engleski tim bio spreman da plati 150 miliona evra. Međutim, kao i u slučaju Vinisijusa, ni Urugvajac ne želi da ode, a ni Real Madrid da ga proda.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari