Putin: Odluka Svetske antidoping agencije politizovana

Ostavite komentar


  1. Ko posluša glas i od čije slave zemlja zasvetli a ko se pomeša s njom protivno glasu s neba ? Otkrivenje – 18. glava,6. govori glas .A vremenom pa do danas Vi ( samodržci, „pomešani“ u tzv. demokratskim republikama i organima njihovih vlasti), ogledate se poredite i uznosite u takmičenju ostavljanja zakona i usavršavanja svoje mimikrije u zatečenoj podeli karata. Pri tom i stvaranja savršenih( lažnih ) opravdanja za lakomstva ka hiljadama zlata i srebra ! A naredbe su nedvosmislene (Otkrivenje – 18. glava,6.). Jedine su koje u sebi sadrže i ključ i lanac i pečat . Odlučite ( razumom i petljom) dok možete tzv drugovi kapitalisti, pravoverno-verolomni-povratnici(u šta?) . Glasovi su tu gromki (*Otkrivenje – 18.21) da razbiju temelj izgovora . *Ground Zero and collapse 9/11

  2. Olimpijske igre su odavno izgubile svoj duh. Nastale su kako bi ratovi utihnuli ali se danasnji ratovi ne prekidaju, naprotiv ratuje se podmuklije.
    Na olimpijskim igrama su ucestvovali svi koji su zeleli a danas razni komiteti organizuju predkvalifikacione igre pa ne idu svi. Postale su stvar prestiza i reklame. Zlato i srebro odavno vise nisu zlato a postotak zlata i srebra se svakim igrama umanjuje. Kad pogledam ko cini izvrsni komitet WADE to su sami clanovi bogatih zemalja a angosaksonske zemlje dominiraju. Barem ja ne gubim vreme gledajuci olimpijske igre ni sa Rusima i bez Rusije.

  3. Jedna dobra vest za buducnost Srbije. Broj Rusofila je poceo da opada. Smesno je ne verovati strucnjacima iz institucije WADA.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.