Poznavalac fudbala koji govori ono što drugi ne smeju o „orlovima“: Ko je Rade Bogdanović, stručni konsultant RTS-a?

Ličnost Danas

Ostavite komentar


  1. Rade gospodin, sve je u pravu. Ne mrzi on Piksija, samo je rekao istinu vezanu za mec protiv Kameruna. Pa nece valjda da se bruka i da precuti ono sto svi vide?

  2. I kada hvali i kada „seče sabljom“, čovek iznosi argumente, a to je bitno. Argument u zemlji Srbiji nije baš popularan, bajke – bolje prolaze.

  3. Onog trenutka kada nam fudbal bude služio za zabavu, nece nam biti važni ni ovakvi komentari

  4. Smatram da nikoga u Srbiji ne treba oslovljavati sa Mister, a posebno ne kad neko veci deo zivota nosi lep nadimak Piksi, to mi je bas onako poltronski i cudi me sto su nasi igraci na to pristali itd, itd… Ali, ako vec nekome mozemo reci da je Mister = Gospodin to je svakako Rade Bogdanovic. Cudi me i da je Piksi na to pristao, ima tu nesto cudno u karakteru, ali ja bi zamolio igrace, a mozda im i zabranio da me tako zovu. Dakle, jedan od retkih karakternih i pravih – Gospodin Rade Bogdanovic.

  5. Isti taj Rade je danima pre utakmice sa Brazilom pričao sve same bajke i o selektoru i o igračima. Sve u stilu čuda, da su spremni, da je Piksi genije, da je najzad napravio ekipu itd. Bilo ga je neprijatno slušati, toliki optimizam i pohvale a bez pokrića. Posle poraza od Brazila malo je spustio nos a posle Kameruna je valjda shvatio da je bio u debeloj zabludi što tiče našeg fudbala. U Srbiji ništa novo.

  6. Trebaju i pohvale (ti kazes bajke) i kritike, sve u svoje vreme, ako za tako nesto postoje razlozi, ali razlozno i bez podilazenja i bez neosnovanog pljuvanja. Ali, nisam siguran da ce ovo do tebe dopreti.

  7. Rade je bio prvi koji je Piksija hvalio kad treba i prvi koji je sasuo kritiku kada je isto trebao!!I sta je sporno?Jel je na snazi zabrana misljenja,jel istina vise nije pozeljna?!

  8. Ne znam zasto g.Bogdanovica nema,koga je istina pogodila?Svi smo videli ono sto je o rekao,3:1,i onda srljanje.Ako igraci grese,selektor ih vrati na pravu taktiku.Nas Piksi zvace zvaku i nezainteresovano gleda propast.Zasto tako,on zna.Bogdanovic nista nije pogresno rekao.

  9. Ostavite piksija i fudbalere na miru. Stalno tražite neke sukobe medju igračima. Ako ih nema onda ste nesretni.

  10. Gospodin Rade ima petlju,za razliku od naših fudbalera.
    U pravu je sve što je rekao za vođenje ekipe. Samo je još trebao da doda da Piksi nema autoritet kod igrača,jer mu igrači određuju koju će formaciju igrati.
    Bravo Rade još jednom.

  11. Šteta što on nije u Kataru da postavlja pitanja posle utakmice umesto Ace koji ne zna za kritiku

  12. Poštujem tuđe mišljenje, ali osuđujem način na koji je izgovoreno i mislim da je to moglo mnogo bolje da se iznese, daleko od famozne političke korektnosti, ali ovaj način je tako jadan naročito kad se uzme u obzir šta je govorio pred prvenstvo.

  13. Исто као са Владом Ђуровић кад је критиковао Пешића селектора кошаркашке репрезентације Истина Боли.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.