Rade Bogdanović tvrdi da je reprezentacija jedina svetla tačka srpskog fudbala: Piksi nije veliki stručnjak, ali je neverovatno taličan

Ostavite komentar


  1. Osim nije imao pojma. Igrali smo kao babe pod njim, a imao je najbolju generaciju u istoriji YU fudbala. Piksi ga je napravio trenerom sa dva vrhunska gola Španiji, inače smo tu utakmicu trebali da puknemo 5-0.
    Kako se ovde proizvodi lažna mitologija, kao na traci.

  2. Mozemo da se složimo ali da li je Rade veliki stručnjak analitičar ili samo taličan..?

  3. Svidja mi se sto je vrlooo iskren bohdanovic nije hvalisac i da se slihta kaze iskrenooo, pa sta bude fudbal je u srbiiji sada generalno velila nulaaa klubovi u tu A ligu ni u seoskim ne zasluzuju da igrajuuuu

  4. Reprezentacija Srbije bi sa Muslinom bila i u Kataru i na Evropskom prvenstvu – velesila, kada selektoru ne bi tim pravio Vučić i Terzić.

  5. Piksi je bolji od Osima. Na njegovom spisku je samo Mitrović . Ostale igrače dopisuju službenici, po nalogu odozgo, dok ima mesta.

  6. Reprezentacija kao i timovi su smešni. Igrači tuga, prava fudbalska bižuterija. Prave stadione po Srbiji a škole ruinirane. Gde ide ova zemlja?

  7. Kad znaš toliko da pričaš, izađi mu na crtu pa se uporedi s njim.Došlo vreme da su glavni sponzori razne kladionice, ne samo kod nas ,nego svuda..Mnogo ima nameštenih utakmica jer se to radi pod uticajem sponzora.Mi možemo da se sporimo oko toga šta je starije pile ili jaje do beskonačnosti.

  8. Piksi nema veze sa životom ali ga ovaj režim drži na klupi! Sa Bugarima igrali nerešeno a idu na evropsko sramota.

  9. A sta ti kao ne znas da je liga namestena. Ko ce da ulaze i radi bilo sta kada zna da titula na kraju ide tamo gde ide. Kao sto je pre isla kod onih drugih. Gadi mi se da im pominjem imena. Cuvena jugoslovenska sportska drustva.

  10. Gosn Rade je sve lepo i istinito rekao. Slaba grupa, a i tu je sve jače utakmice izgubio ili remizirao. Sve je dobio na guzove. Talija je čudo.

  11. Strasno je sta priča čovek, nije bez dlake na jeziku ovaj rade jer nema pojma. Koliko vredi nasa reprezentacija!? Jako puno Sergej ili Mitar vrede koliko i zvezda na primer ali to je jedan igrač a ovo ceo tim. Grupa za evropsko je nikad lakša bila i bili smo favoriti za prvo mesto. Bugare nismo dobili uopšte, sa Crnogorcima čupavo, Litvanija je slaba, a madjarska nam objasnila sta je to fudbal. Makedonija je daleko jača od Srbije. Nejasno mi je dase na primer pljuje Zvezda zbog ne znam čega u ligi šampiona su i Siti i lajpcing daleko ispred zvezde, Jang Bojs mora i moze dase igra ili čak bude i bolji od njih….zvezda ne navodno uložila 50miliona ove godine ne zna u koga kupila je tri igrača za 10miliona sveukupno i odakle pumpanje 50miliona uostalom pare ne igraju već igrači, Jović je prodat za 60miliona pa nista od njega Real je bacio pare…zvezdini fudbaleri ne vrede kao u reprezentaciji, nisu igrali u najjačim ligama i najjačim ekipama kao neki. Pa se opet pljuju ti u zvezdi a repreztacija se doze u nebesa. Prolaz na euro kroz ovu grobu nije ni trebalo da se dovodi u pitanje ali igraju očajnooo i zvezda i partizan bi dobili Srbiju sa 2razlike sad sutra da igraju!!! Piksi ako si srećan i ispunio svoje idi.

  12. Nadati se da će Piksi naterati igrače da trče kako bi sa tri igrača u zadnjem redu igrali maximalno napadački je smešno!!

  13. Kakvi su nam igraci, ovo je maksimum koji mogu dati.
    Nazalost bolje igrace nemamo tu nam ne bi ponogao ni Anceloti

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.