Radnički traži hitan sastanak sa čelnicima FSS-a, zahteva i da Santrač bude prisutan 1foto: Starsport

Ogorčeni tretmanom koji imaju kod sudija, u Radničkom rešili da sednu za okruglim stolom sa vodećim ljudima srpskog fudbala.

Nakon što su doživeli poraz u Pančevu od Železničara (3:2) u poslednjem kolu Superlige, u niškom Radničkom odlučili su da se diplomatski aktiviraju, poučeni odlukom Nikole Trajkovića da zauvek napusti klupski fudbal u Srbiji.

Trener Radničkog, verovanto pod naletom emocija, poručio je posle poraza u Banatu, da zauvek odlazi iz domaćeg fudbala, rezigniran sudijskim tretmanom koji su imali njegovi puleni od strane delilaca pravde.

Trajkovića je najviše pogodilo to kako je Železničar došao do drugog gola, s obzirom na to da je golman Randičkog Vasiljević bio fauliran od strane Pavlova, a taj kontakt prethodio je pogotku domaćina za 2:2.

U epicentar dešavanja stavljen je Jovan Šegrt, glavni sudija meča u Pančevu, a prema saznanjima Mozzart sporta, Radnički je poslao dopis na adresu Fudbalskog saveza Srbije u kojem zahteva da se sazove sastanak na kome će prisustvovati Dragan Džajić, predsednik, Branislav Nedimovć potpredsednik i Jovan Šurbatović generalni sekretar FSS-a, zajedno sa čelnicima Reala sa Nišave.

Osim vodećih ljudi, u Randičkom traže i da sastanku prisustvuje Dejan Santrač, predsednik Sudijske komisije.

Nišlije se nadaju da će odgovor na poziv da se organizuje sastanak dobiti u roku od 24 časa.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari