Radonjić: Moramo odmah da se okrenemo Igokei 1Foto: STARSPORT

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić izjavio je danas da njegovim tim nema vremena da razmišlja o pobedi nad Makabije, već da mora odmah da se okrene meču protiv Igokee.

Crveno-beli putuju danas u Laktaše na duel Igokei koji je na programu u nedelju od 19, u trećem kolu regionalne ABA lige.

„Ritam utakmica je žestok, nemamo vremena za bilo kakav osvrt ka Makabiju, već odmah moramo da se okrenemo Igokei. Prošle sezone smo izgubili oba meča u Laktašima. Ekipa trenera Bajića je krenula dobro, očekuju se dobre stvari od njih i ove sezone. Na nama je da iskontrolišemo kvalitet i dobre stvari ekipe Igoke, time ujedno i ovaj meč“, izjavio je Radonjić, a preneo klupski sajt.

Košarkaš Zvezde Ognjen Dobrić smatra da ih u Laktašima očekuje težak meč, naročito što ekipa nema vremena za pripremu i oporavak.

„Očekuje nas teška utakmica. Vremena za pripremu ove utakmice i odmor nemamo, iz Tel Aviva smo stigli u petak. Ušli smo od samog starta u naporan ritam, nismo ni kompletni, ali prethodne utakmice pokazale su da ako igramo prema dogovoru iz svlačionice, sa puno želje, energije i kao tim možemo da se nadamo dobrom rezultatu“, rekao je Dobrić.

Odmah po završetku meča ekipa kreće za Beograd i počinje pripreme za „duplo kolo“ Evrolige i prvi meč pred beogradskom publikom sa Žalgirisom u sredu.

Prodaja pojedinačnih karata za taj meč počinje u ponedeljak u 10 časova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari