Radonjić: Veliki izazov za nas 1foto Peđa Milosavljević /Starsport

Pobedama nad Zenitom i Cibonom, košarkaši Crvene zvezde napravili su lepu uvertiru za sutrašnji evroligaški meč sa Olimpijakosom (19.00). Atinjani su najprijatnije iznenađenje u dosadašnjem delu sezone i ekipa koja igra veoma kvalitetno u gostima.

Na skoru 9-4, Olimpijakos je trenutno na trećem mestu evroligaške tabela, odmah iza najvećih španskih timova Barselone i Reala.

Atinjani su u Beograd stigli sa velikim samopouzdanjem izgrađenim ostvarenim pobedama na poslednja dva evroligaška gostovanja. Olimpijakos je savaldao UNIKS i a prethodno je na ubedljiv način naterao Armani na kapitulaciju u Milanu.

„Veliki izazov za nas. igramo protiv jednog od najboljih timova ove sezone u Evroligi, što su i pokazali u dosadašnjem delu takmičenja. Realnost je da su u ovom trenutku u sjajnoj formi i da su utakmicama koje su odigrali pokazali da sa razlogom mogu da očekuju puno toga do kraja i da mogu da se uključe u borbu za vrh Evrolige. Znamo da nas čeka težak meč, ekipa koja je puna kvaliteta i iskustva. Savladali su u poslednjim mečevima na dva gostovanja ekipu Uniksa u Kazanju, ubedljivo Milano u Milano. Moraćemo da budemo na izuzetno visokom nivou da bi mogli da pariramo ekipi Olimpijakosa“, poručio je trener Radonjić.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari