Rikardo najbolji u Bakuu, Čarli Vajting pokvario zabavu

Trijumf Australijanca u senci jednostranih odluka direktora trke

Ostavite komentar


  1. Odluka u vezi Fetela i Hamiltona je sasvim opravdana. Da li je Hamilton namerno kočio? Pa, diskutabilno i teško dokazivo. Moje lično mišljenje je da jeste, a to zaključujem iz njegove previše blage reakcije. Kao da se osećao krivim. Ipak, one je svoju kaznu dobio i završio peti. Što se drugog Mercedesa tiče, sudar sa Raikonenom je tipičan primer vozačkog incidenta i besmisleno je tako nešto kažnjavati. Botas jeste uzrok, ali ovo je sport, ne izbor za Mis – plus što je čovek izgubio kontrolu zbog ivičnjaka.
    Razumem Fetela, ali za onako nešto mora biti kažnjen.
    Na kraju dobijamo kompromis, tj. situaciju u kojoj niko nije zadovoljan. Drugačije nije ni moglo, a po mišljenju, takođe ni bolje nije moglo. Ima još mnogo da se vozi, nema potrebe za daljim kukanjem.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.