Ronaldo "pocrveneo", Juve pobedio 1Foto:FoNet/AP

Kristijano Ronaldo je na debiju za Juventus u Ligi šampiona dobio crveni karton u 30. minutu.

Ronaldo je protrčao pored Murilja, igrač Valensije je pao a Ronaldo ga je zakačio po glavi dok je ovaj bio na zemlji. Nije delovalo kao ozbiljan duel, usledilo je koškanje u kaznenom prostoru Valensije a Feliks Brih je Ronaldu posle konsultacije sa sudijom na gol liniji pokazao crveni karton. Ronaldo je uplakan otišao sa terena. Uprkos tome Juventus je zahvaljujući golovima Miralema Pjanića sa bele tačke u 44. i 50. minutu slavio u Valensiji.

Real je svoju nadmoć u prvom poluvremenu materijaliozovao tek u poslednjem minutu prvog poluvremena prelepim golm Iska iz slobodnog udarca sa nekih osamnaest metara. Već u 51. minutu Madriđani su mogli da „overe“ pobedu, ali je Bejl pogodio prečku. Samo šest minuta kasnije Velšanin je bio precizniji – posle odličnog proigravanja Modrića Bejl ulazi i u punom trku šutira iskosa sa desne strane i pogađa suprotni ugao golamana Rome. Trijumf Madriđana potvrdio je prelepim golom Martin Dijaz na svom debiju u dresu Reala.

Favoriti, Mančester junajted i Bajern su očekivano bili bolji od Jang Bojsa odnosno Benfike, dok je jedino iznenađenja napravio Lion koji je u gostima pobedio Mančester Siti 2:1.

 

Rezultati: Grupa E Benfika – Bajern 0:2 Ajaks – AEK 3:0

Grupa F Mančester siti – Lion 1:2 Šahtjor – Hofenhajm 2:2

Grupa G Plzenj – CSKA 2:2 Real – Roma 3:0

Grupa H Valensija – Juventus 0:3 Jang Bojs – Mančester junajted 0:3

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari