Samo Kokeza može sebe da smeni

Predsednik FSS ima neograničenu moć u Izvršnom odboru i Skupštini

Ostavite komentar


  1. Šta reći, a ne zaplakati. Opšta ludnica. Imaju li ti ljudi koji su razmatrali i izglasali inkrminisani, suludi i katastrofalni Statut bar iole morala u sebi? Jel’ moguće da smo toliko posrnuli i spali na ovako sramotne grane? I posle se, kao, isčuđavamo što nam je fudbalski sport tu gde jeste. Ali tako nam i treba jer sve dok ima ovaca (gledalaca) za šišanje, biće i vune (para za njih). Kome je svraka popila mozak neka ide na stadion, plati ulaznicu i zevzeči dva sata, tačnije utroši te sate u ništa. Da je malo više pameti sve te kriminalce i secikese koji su uspeli sve da upropaste treba totalno i bespogovorno ignorisati i ostaviti neka igraju utakmice sami za sebe. Tako će bar dobiti neku satisfakciju jer neće imati ko da im zviždi i viče „UA“ (lopovi, neznalice, prodane duše, mafijaši i još ponešto iz, inače, našeg bogatog arsenala uvreda na nečiji način). Sačuvaj nas Bože ovih i ovakvih sveznalica i „stručnjaka“.

  2. A, zašto ga treneri i igrači ne bojkotuju ? Igra se utakmica naše reprezentacije sa drugom reprezentacijom, neka se ne trude na terenu i izgube sa 20 nula !!! Šta bi bilo ? Sledeća utakmica isto tako ! Korao bi da ode ! Vođe navijača dobijaju pare od Vučića i kokeze i zato nema bojkota , prosto kao pasulj ! Ali nema se hrabrosti za tako nešto , sve su to dupelisci od fudbalera i trenera !!!

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.