Samo Vučić može da prekine agoniju Partizana

Direktorka najtrofejnijeg srpskog vaterpolo kluba upozorava za Danas

Ostavite komentar


  1. U tom slucaju moracete drugovi iz „Partizana“da sacekate do daljnjega posto je od sada pa na dalje Vucic u agoniji.

  2. Svakako može prodaće stan, koga je dobio od države i otkupio za hiljadu maraka, za dvesta hiljada evra i pokloniće VK Partizan.

    1. E moj Partizan, kada smo dosli u situaciji da zavisimo od Zvezdinog huligana u pokusaju, nemamo se cemu nadati? Sramota za drzavu, za Beograd i za sve nas?

  3. Vucuc je ucinio sve da ugasi i poslednju nadu da se bilo koja nekad velika i poznata firma iz Srbije vrati u zivot, da bi ovde doveo potomke Hitlera da otvaraju svoje firme. Zasto ne bi ugasio i najveci vaterpoli klub u svetu. On je neprijatelj broj jedan za sve sto je crno-belo. Treba ljudski privremeno zatvoriti firmu i priznati da je neprijatelj iskoristio sve mogucnosti drzave da te unisti. Nece ni on doveka, vraticemo se kad tad.

      1. Izvin’te molim Vas, Chedo, ali pojma nemate. Kao prvo, Partizan se piše velikim početnim slovom, a kao drugo informišite se malo.
        Sportski pozdrav.

  4. Svaki klub bi propao ako ga čerupaju kriminalci, kao što je slučaj sa većinom klubova u Srbiji pa i partizanom. A tražiti od glavnog mafijaša da spreči pljačku je, u najmanju ruku, smešno. Koliko se sećam i direktorka je bila optužena za razne pljačke (udružena sa Karićima) pa se dolaskom SNS mafije na vlast malo brčnula i kao oprala. Savili kozu da čuva kupus, sjajna ideja.

  5. Svaki klub bi propao ako ga čerupaju kriminalci, kao što je slučaj sa većinom klubova u Srbiji pa i Partizanom. A tražiti od glavnog mafijaša da spreči pljačku je, u najmanju ruku, smešno. Koliko se sećam i direktorka je bila optužena za razne pljačke (udružena sa Karićima) pa se dolaskom SNS mafije na vlast malo brčnula i kao oprala. Stavili kozu da čuva kupus, sjajna ideja.

    1. Gospodjo Tatijana svaka vama cast vi imate veca m… nego svi nasi cuveni sportisti koji mudro cute vec godinama i glodju koske koje im vlast baca.Nadam se iskreno da ce gospodin predsednik saznati za ovo i spasiti ono najvrednije sto svetski vaterpolo ima.Hvala unapred

  6. Pa gospodo sportisti vi igrate iz lnubavi zar ne ?Naravno da ako nedto koristite morate to i platiti.Nemojte trositi ono sto niste zaradili.To vazi za sve sportiste jer trose novac naroda.

  7. Da li je klub dužan?
    Jeste.
    Ima li volje među bogatim da pomognu?
    Ima li volje i novca kod onih koji su se afirmisali i zaradili zbog Kluba ?
    Ako nema, onda – kraj, stečaj.
    A ne pozivati neovlašćeno lice da pomogne.
    On neka pomaže one koji ga prihvataju kao svog .

  8. Evo kako to izgleda na primeru košarke za recimo uzrast do 13 godina.
    Možete da pogledate broj klubova na sajtu KS Beograda. U tom uzrast ima oko 60 klubova tj. Kako oni zovu selekcija. Svaka selekcija po 25 učenika. Svaki od njih po 4000 rsd mesečno. Pa tako 10 meseci.
    60×25×4,000×10÷119= 504,000 €.
    A imate i selekcije do 12 do 14 do 15 godina. Pa juniori i kadeti. Pa Vi vidite koji je to biznis.

  9. Pa, pusti Vucka, bre! Za stanje ste odgovorni Vi. Da ti Vucic pomogne, kazes? Pa pomogao je vec, jer takve nije hteo da procesuira, nego ih pustio da i dalje urusavaju klub, skolu, ugled i ime najboljeg.Taj da je hteo da pomogne, taj bi pomogao odavno.A, sada lepo direktorka ako niste u stanju da izvucete klub, onda niste ni za funkciju koju obavljateeee sposobni. Velike ste brljotine napravili, pa sad’ kucate navrata(pogresna)od kojih nema vajde. Svima Vama su dzepovi puni do vrha i preVas, a i za vreme Vas, kako jedne tako i druge strane.Neka, pusti Vucka
    ima ko to moze da popravi, jer taj klub i ime je mnogo vece nego sto Vi mozete zamisliti. Kada bagra unisti instituciju pa zove iste(slicne)da pomogne. Boze sacuvaj ovo ima samo kod nas. Uzese 90te veliki danak, sto moralno, sto mentalno!!!

    1. Direktorka je igrala u VK Partizan desetak godina, osvajala sa Partizanom brojne titule, kao i sa reprezentacijom, zato je postala predsednik VK.Psrtizan, baš kao Kokeza FSS, te je kao takva, za predsednika, postsvljena, da spasi Partizan.

  10. Ako samo Vučić može da pomogne – gasi klub. Bolje časno umreti nego ološu zahvalan živeti..

  11. Znaso sam za ovo, onog istog dana kad je veliki levicar, ceremoni majstor i lopina od formata dosao na komandni pult Partizana. Kad je Bjekovic rekao zbogom, Ovo se ocekivalo mnogo ranije. Cena svega treba da padne do za dzaba pa da neko kupi sve za 100 000 evra i jos da prica kako je preplatio. Nije nikakvo cudo sto se to sve cini sa Partizanom. Ime ih jos uvek zulja ko kamen u cipeli. I sad da se klekne pred dzelata i da se moli za spas.E pa nemojte molim vas to je vec previse. Zar nije Vucic doveo Vucelica da obavi posao. Pristali smo na to i sta sad? Nada su jos mozda navijaci sa fekalnim motkama.

  12. Zar ne bi bolji spasilac Partizana bio otac Nebojse doktora Stefanovica, posto se on smuca sa nekih par stotina hiljada evrova u jandziku?

  13. Dajte neke brojeve telefona da posaljemo poruke pomoci.Ja sam nekad navijao za Zvezdu , ali bi pomogao.

Ostavite komentar


Sport

Verstapenu pol pozicija u Majamiju 10

Verstapenu pol pozicija u Majamiju

Vozač Red Bula Maks Verstapen startovaće sa pol pozicije u predstojećoj trci Formule 1 za Veliku nagradu Majamija, pošto je bio najbrži u večerašnjim kvalifikacijama.

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.