Sarabija odbio da izgovori reč Kosovo na konferenciji za medije

Reprezentativac Španije isprovocirao domaće novinare pred meč u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo koji se igra u Prištini

Ostavite komentar


  1. Nemojmo da se previse zanosimo ovom sjajnom reakcijom, jer, ipak , u pitanju je problem Spanije sa njihovim separatisitima, dakle ovo je čuvanje sopstvene kože.

  2. Koliko se oni plase i brane svoju zemlju Spaniju! Mi kad bi priznali kosovo oni NEBI! Svaka im cast. Bravo za Spaniju

  3. Neznam zasto tako demokratska evropa nepostuje savet bezbednosti i prkosi buducoj clanici EU.

  4. Vidim da su botovi (najjadniji ljudi) veoma aktivni na ovom clanku. Inace, Spance boli uvo za nas i Kosovo, jedino do cega im je stalo je da se Katalonija ne otcepi, onda bi oni imali problem sa tom regijom kao Srbija sa Kosovom. Znaci, boli ih sto odsto za Srbiju i Kosovo, brane Kataloncima da ne budu drzava.

  5. Citam „Bratstvo“, nije srodstvo pobogu ljudi ,nego se plase njihovog scenarija .E moji osecajni Srbi

  6. Ne ložite se ljudi. Oni ne rade ovo zbog Srbije, nego su svesni da bi priznanjem otvorili Pandorinu kutiju i svoju zemlju uveli u haos.
    Oni se po tom pitanju striktno drže instrukcija svoje države.
    Stvarno smo bre jadni. Naši preci su bili ponosit narod. Nema potrebe bilo kome da govorim „bravo“. Znam ko sam, odakle sam i na šta polažem pravo.

Ostavite komentar


Sport

Makabi i Barselona na pobedu do plasmana na fajnal-for Evrolige 10

Makabi i Barselona na pobedu do plasmana na fajnal-for Evrolige

U večeras odigranim trećim mečevima plej-ofa Evrolige košarkaši Makabija savladali su u Beogradu Panatinaikos sa 85:83 i poveli sa 2-1 u seriji, dok je Barselona posle produžetka napravila brejk u Pireju i trijumfom sa 82:81 takođe došli na pobedu do plasmana na fajnal-for.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.