Sudija presudio u Novakovu korist, Đoković slobodan do daljnjeg

Sudija Keli doneo je odluku u korist srpskog tenisera, ipak moguća deportacija i zabrana ulaska u Australiju tri godine

Ostavite komentar


  1. Ha ha ha koji su amateri ovi australijanci kad im cak i server za prenos sudjenja prestao da radi.

  2. A sada ce gradjanima Srbije da objasni sta je bolestan radio medju decom svoje otadzbine I bio svestan da ugrozava njihovo zdravlje I da siri virus. Ali, znajuci da ova zemlja, odnosno neku kojima je dato poverenje da stite zakon I gradjane I ne rade svoj posao, od toga nece biti nista.

  3. Velika sramota i scandal nevidjen u istoriji sporta .Ovoliko maltretiranje Novakovo, bilo ko da je hteo pokazati moc vlasti ,bas je učinio da Aystralija nazalost bude kraj sveta a ne obecana zemlja koju je svet smatrao.

  4. „advokatski tim Ministarstva unutrašnjih poslova insistira na tome da Novak Đoković nikada nije dobio uverenje da će mu medicinsko izuzeće omogućiti da uđe u zemlju.“

  5. Ima mnogo nepoznananica ovde.Pretpostavljam da Novak nije spao na to da znajući da je zaražen ide i širi koronu među obozavaocima.
    Zato nemoj te da donosite ishitrene izjave.

  6. Bilo bi lepo da, nakon ovog iskustva, Novak „poradi“ na tome da i građani Srbije konačno krenu napred i započnu gradnju sistema u kome bi jedan čovek mogao na sudu da dokaže da je država napravila grešku 🙂 Nažalost, ni jedan od tih filmova nećemo gledati.

  7. Ne znam zašto se čudite? Naravno da sam na strani Đokovića, ali ući u sukob sa 2državom“ odnosno političarima koji su na vlasti je suludo! Pa šta ovaj ovde radi od nama?

  8. Sokole moj, bravo, najjaci si, najbolji i najplemenitiji. Svi smo uz tebe lepi nas.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.