Serdari i vojvode ponovo jašu

U Fudbalskom savezu Srbije izbori označili početak idile

Ostavite komentar


  1. Vi imate li konačno jaja,čuvarkuća.
    Ovi besmisleni paraziti,rukovodioci,klubova,“navijači“imaju državu u državi.
    Pa ne gledaju svi svi svcekoji trče za loptom.Nema nijednog navijača koji iskreno sme da ode na fudbalsku utakmicu.(još ako nezna da li je na severu ili jugu ubiše ga.Šala od države,ljudi mešaju po kontejnerima.Odmah ukinuti postojnje svih klubova do daljne na dve godine.Nema Ceca i ubivstva ,videli biste mir.Malo pojurite narko dilire i eto nam Srbije za koju se lele svi zalažete.Motke treba da prorade od strane naroda i krpenjače.

  2. Stvarno mi nije jasno da se sve, ama baš sve mora u samom startu oblatiti. Iskreno nisam pobornik ni zagovornik ni jedne političke opcije ali sam pasionirani ljubiteljfudbala. Činjenice govore u prilog Slaviše Kokeze kao i rezultati koje je postigao kao predsenik FSB. Pogotovom štoo se uhvatio u koštac sa regularnošču takmičenja i lige. ko je pre njega smeo tu i da priviri a kamoli negde reaguje. Odlika novinarstva bi trebala da bude nepristrasnost pa na osnovu toga bi bilo lepo da jednom dobijemo kompletan komentar iz oba ugala. Ne ovako, ajde da blatimo svakoga ko je tek seo na neku funkciju i izložio plan po kojem če da radi. U ostalom ako ste čuli šta je izneo kao plan rada voleo bi da mi neko kaže da se sa tim ne slaže! Zato od mene puna podrška !

Ostavite komentar


Sport

Makabi i Barselona na pobedu do plasmana na fajnal-for Evrolige 10

Makabi i Barselona na pobedu do plasmana na fajnal-for Evrolige

U večeras odigranim trećim mečevima plej-ofa Evrolige košarkaši Makabija savladali su u Beogradu Panatinaikos sa 85:83 i poveli sa 2-1 u seriji, dok je Barselona posle produžetka napravila brejk u Pireju i trijumfom sa 82:81 takođe došli na pobedu do plasmana na fajnal-for.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.