Sergej Milinkovć-Savić u najgorih 11 u dosadašnjem toku Mundijala: Gazeta delo sport oštra prema vezisti Srbije

Ostavite komentar


  1. stvarno ne znam šta još treba da se dogodi, da bi ovog coveka novinari prestali da dizu u nebesa. Vrlo prosecan igrac.

  2. To je vasa fora iz Srbije, on se pet godina prodaje za 100 miliona evra a nije se video protiv Brazila. Piksi je legenda a on “pita” igrace (usred sezone) dal su u fobroj kondiciji, oni lazu jesu a kad ne mogu da trce posle 45 minuta onda se Piksi cudi.

  3. Nije u redu da objavljujete strane tekstove koji pljuju nase igrace. Sergej i ostali jednostavno vise NISU MOGLI. Brazil je po meni ostavio najjaci utisak od svih ekipa. Dobro smo prosli. Sada cemo odigrati osrednju utakmicu protiv kameruna i najbolju protiv svajcarske i proci dalje. Kao 1990… bicemo sve bolji i bolji. Zato ne pisite o tim mladim ljudima kako su losi. Nije fer

  4. Sergej je klasičan primer „menadžerskog“ igrača, fudbaler koji u ranoj fazi karijere potpiše ugovor sa uticajnim menadžerom koji mu vodi karijeru kroz velike klubove i lige. Ima takvih primera i napolju, gomila prosečnih igrača je našla bogata uhlebljenja u evropskim velikanima, Megvajer iz Mančester Junajteda samo je najsvežiji primer. Sergej je uvek bio osrednje talentovan fudbaler, ali koji može da bude veoma koristan za tim isključivo u sistemu u kome igra za bolje od sebe. I Dejo i Robi su svojevremeno u Zvezdi imali Jugovića, Šabanadžovića, Stošića… Kada Piksi Sergeju bude dao zadatak da bude box-to-box radilica zadužena za prenos lopte u fazu napada i doturanje iste Tadiću, tek tada ćemo imati konkretan benefit od njegove igre. Ovako, očekujemo magiju od igrača koji je naprosto nema u nogama! Tu nema sramote, pa ni Deki Stanković svojevremeno nije bio novi Piksi, niti je bio prezentovan kao takav!

  5. SMS je daleko od top klase svetskih igrača. Njegov menadžer godinama placa textove po novinama, gde SMS vredi 100, 200, 1000 milona nečega, a nikako da promeni klub.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.