Ni dva gola kapitena Frančeska Totija nisu bila dovoljna da Roma, jedini kakav-takav pratilac Intera u Seriji A, izbegne novi prvenstveni kiks. U utakmici 26. kola italijanskog šampionata „vučica“ je sa Kjevom odigrala nerešeno 2:2. „Leteći magarci“ poveli su sa 2:0, golovima Bogdanija u 17.

Ni dva gola kapitena Frančeska Totija nisu bila dovoljna da Roma, jedini kakav-takav pratilac Intera u Seriji A, izbegne novi prvenstveni kiks. U utakmici 26. kola italijanskog šampionata „vučica“ je sa Kjevom odigrala nerešeno 2:2. „Leteći magarci“ poveli su sa 2:0, golovima Bogdanija u 17. i Semiolija u 33. minutu, a Toti je pogocima u 34. i 48. minutu doneo svojoj ekipi bod, kojim Rimljani sigurno nisu zadovoljni.
Palermo je na svom terenu uspeo da odoli Milanu, odigravši bez golova, a tragičar meča bio je mladi Brazilac Kaka koji je promašio penal u 9. minutu. Lacio se na „Olimpiku“ dugo mučio sa Katanijom, koja je vodila od 17. minuta, ali su Pandev (60), Sivilja (88) i Roki (90) obezbedili domaćima pobedu od 3:1.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari