Zoran Slavnić nije više selektor reprezentacije Srbije, odlučeno je juče na sastanku Upravnog odbora i Stručnog saveta Košarkaškog saveza Srbije.
– Nemoguće je bilo šta reći. Nisam obavešten šta se desilo – rekao je za Danas sada već bivši selektor Zoran Slavnić. Košarkaški savez Srbije novog selektora nacionalnog tima izabraće na konkursu.

Zoran Slavnić nije više selektor reprezentacije Srbije, odlučeno je juče na sastanku Upravnog odbora i Stručnog saveta Košarkaškog saveza Srbije.
– Nemoguće je bilo šta reći. Nisam obavešten šta se desilo – rekao je za Danas sada već bivši selektor Zoran Slavnić. Košarkaški savez Srbije novog selektora nacionalnog tima izabraće na konkursu. Cilj je da selektor bude profesionalac i da potpiše petogodišnji ugovor. Stručni savet KSS je rasformiran, a novi bi trebalo da bude izabran 5. oktobra na redovnoj sednici Skupštine.
– Sastanak je bio iscrpan, izrečeno je mnogo toga, bilo je dosta kritičkih osvrta, ali i dosta konstruktivnih predloga. Odlučeno je da se raspusti Stručni savet i formirana je komisija kojoj će prvi zadatak biti da formira novi. Stručni savet bi potom trebalo da izabere selektora – kaže za naš list predsednik KSS Dragan Kapičić, dodajući da će se sada ubrzano raditi, ali da ne postoji određeni rok do kog bi trebalo izabrati selektora.
On kaže da je dosadašnji selektor Zoran Slavnić sasvim „korektno pokušao da predstavi izveštaj o svom radu“, ali i da na sastanku juče nije „potencirana analiza njegovog izveštaja“.
Inače, članove Stručnog saveta biraće predsednik KSS Dragan Kapičić, Borislav Stanković, predsednik Upravnog odbora FMP Nebojša Čović i predsednik Partizana Predrag Danilović

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari