Šoštar: Vaterpolo klub Partizan se ograđuje od izjave trenera 1Foto: Wikipedia

Vaterpolo klub Partizan se ograđuje od nekih stavova koje je izneo koordinator mlađih selekcija prof. Bratuša. Pre svega u delu minimalizacije onoga što se desilo, jer je svaki napad na sportiste, bili maloletni ili punoletni, više nego užasan čin.

Sigurno ne edukativan jer ne postoje „male“ i „velike“ batine. Zatim, sigurno ne možemo da prihvatimo poistovećivanje Beograda i Zagreba kada je reč o ličnoj bezbednosti sportista jer u Beogradu se takve stvari ne događaju, pogotovo ne nad mladim sportistima – rekao je predsednik VK Partizan Aleksandar Šoštar u pisanoj izjavi, a povodom napada na vaterpoliste Partizana u Zagrebu tokom turnira „Mali medo“ i izjava trenera Zorana Bratuše.

Klub će, kako je naveo Šoštar, u narednim danima preduzeti sve neophodne radnje da se utvrdi da li je bilo i bezbednosnih propusta u radu odgovornih za tu selekciju igrača.
„Mi sigurno nećemo stati i u saradnji sa našom državom tražićemo da se dođe do pune istine i da se odgovorni kazne! Dok nadležni organi ne utvrde istinu , mi se kao Klub nećemo više oglašavati povodom ovog pitanja“, istakao je Šoštar.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari