Sport Klub najgledaniji za vreme Partizanovog spektakla u Španiji 1Foto: EPA-EFE/Juan Carlos Hidalgo

Partizan je sinoć stvorio pravu košarkašku groznicu i zakucao gledaoce za male ekrane i Sport Klub koji je uživo prenosio spektakl iz Španije! U prvoj utakmici četvrtfinala plej-ofa Evrolige, Partizan je oduševio navijače pobedom nad legendarnim Real Madridom rezultatom 89:87.

Uzbuđenje je dostiglo vrhunac kada je Kevin Panter pogodio trojku samo 0,4 sekunde pred kraj meča, a share Sport Kluba u tim momentima je išao i preko 34%!

Za sve vreme trajanja ove nezaboravne košarkaške partije, Sport Klub je bio ubedljivo najgledanija televizija u SBB mreži, pokazuju merenja TV Beat-a. Ukupan share bio je 27,18%, duplo više od drugoplasirane televizije u tom slotu.

Sport Klub najgledaniji za vreme Partizanovog spektakla u Španiji 2

Ovaj neverovatan uspeh jasno ukazuje na veliku popularnost koju utakmice Evrolige imaju među gledaocima, a naročito ove godine sa učešćem Crvene Zvezde i Partizana.

Crno-beli su u sjajnom meču u prestonici Španije napravili brejk i značajan korak ka plasmanu na Final Four posle 13 godina. Sledeća utakmica je u četvrtak u 20:45, takođe u prestonici Španije, a plasman na Final Four obezbediće tim koji ostvari tri trijumfa.

Partizan zna da će imati veliki izazov ispred sebe, jer će Real Madrid biti mnogo motivisaniji nakon sinoćnjeg poraza. Međutim, ovaj tim ima veliki potencijal i mogućnost da ostvari još jednu impresivnu pobedu.

Navijači Partizana su uzbuđeni i spremni za ovaj izazov, a spektakl ih, ponovo očekuje na Sport Klubu!

Zahvaljujemo našim vernim gledaocima na podršci i radujemo se nastavku uzbuđenja i uzbudljivim utakmicama koje slede!

Sport Klub možete pratiti uz SBB na EON i D3 platformama, kao i u EON paketima van SBB mreže preko bilo kod interneta u Srbiji i uz Total TV platformu bilo gde u Srbiji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari