Ana Ivanović je postavljena za drugog nosioca na turniru u Luksemburgu, koji se igra za nagradni fond od 600.000 dolara. Šesta teniserka sveta će u drugom kolu igrati protiv En Kremer, koja je na startu bila bolja od Mihaele Krajiček 6:3, 7:6.
Srpska teniserka je prošle godine poražena već u prvom kolu ovog turnira i to od Venus Vilijams.

Ana Ivanović je postavljena za drugog nosioca na turniru u Luksemburgu, koji se igra za nagradni fond od 600.000 dolara. Šesta teniserka sveta će u drugom kolu igrati protiv En Kremer, koja je na startu bila bolja od Mihaele Krajiček 6:3, 7:6.
Srpska teniserka je prošle godine poražena već u prvom kolu ovog turnira i to od Venus Vilijams. Titulu brani Ukrajinka Alona Bondarenko.
Zbog povrede leđa Novak Đoković neće igrati na turniru u Bangkoku, gde je bio postavljen za prvog nosioca.
Najbolji srpski teniser je, kako su saopštili organizatori turnira, obnovio povredu leđa tokom Dejvis kup meča, u kom je Srbija pobedila Australiju i plasirala se u Svetsku grupu. Turnir na Tajlandu igra se za nagradni fond od 550.000 dolara.
Tajson ponovo u zatvoru?
Nekadašnji najbolji bokser sveta, Majk Tajson, ponovo bi mogao da završi iza rešetaka.
On je pred sudom u Mesi (Arizona) priznao svoju krivicu, pošto ga je policija zaustavila dok je vozio automobil pod dejstvom alkohola i kokaina. Patrola je kod Tajsona pronašla nekoliko kesica sa kokainom, dok je analizama potvrđeno da je on tog dana koristio i marihuanu, kao i lek protiv depresije. Tajson već ima poduže iskustvo iz američkih zatvora, pošto je od 1992. do 1995. „ležao“ zbog silovanja, a zatim i 1999. godine zbog fizičkog napada.
Internacionalni Okinawa karate do seminar Srbija 2007 biće održan u periodu od 28-30 septembra u Beogradu u sali starog Difa.
Pomenuti seminar vodiće veliki majstori Uechi Ryu: Shigeru Takamiyagi 9. dan, Katayoshi Higa 9. dan, Hirokyni Yamashiro 7. dan, Matshushima Yoshiharu 7. dan, Soko Matchida 6. dan, Susume Kyuna 6. dan, itd. Pored navedenih majstora na seminaru će biti i čuveni majstor Shorin Ryu stila karatea Choko Kyuna 9. dan.
Pomenuti seminar organizuje Okinawa karate do kjokai – Srbija Hombu Dođo, iz Beograda. Uz seminar je planirano i polaganje za majstorske dan rangove kao i kulturna razmena između Srbije i Japana, koja će se održati u sredu, 3. oktobra. 2007 godine. Pored ovoga planirano je i predavanje iz Budo teorije, na temu borilačkih veština Japana , koje će održati profesor Shigeryu Takamiyagi 9. dan, a koje će se održati u zadužbini Ilije Kolarca u 18 časova u Beogradu.
Pored naših karatista, očekuje se dolazak i vežbača iz Grčke, Republike Srpske, Slovenije, Nemačke, Švajcarske i SAD.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari