Mađarska preokretom do pobede i prvog mesta, Srbija korak dalje od Evropskog prvenstva

Ostavite komentar


  1. zašto pišete da je Srbija igrala, Srbija nije igrala ovo je bilo opet druga utakmica u nizu a ko zna koja po povratku iz katara gde delujemo kao grupa pitaj ih momaka na malom fudbalu… ne zainteresovani z pobedu za borbu… igraj pa izgubi… ovo je sramota… ponizenje

  2. da se ne kvalifikujemo, da ovi fini momci mogu da izgaraju u klubovima i kafićima… greota mladost da propada… poniženi smo

  3. Udvaranju ove vlasti đacima i njihovim roditeljima nema kraja, u nameri da otrgne što više njih iz nezadovoljstva zbog poznate nam situacije.
    Ne znam šta je sledeće, da se po direktivi sa vrha svakom đaku upišu po dve petice u dnevniku za svaki predmet kao početne ocene.

  4. Madjari preokretom…… Ma ne, Madjari su igrali taj „NOGOMET“, koliko im je dosta, pa to je rekao injihov selektor: Bar jedsan bod, ali mi cemo svoju igru ! A Srbi ko Srbi, ili na ono sto nemirise, ali vole da nalete, ili JEZIKOM da „odigraju“ taj kvalifikacioni mec ! E, jezik prekratak, noge i Mozak na ispasi, a jezik ? ? ? ?

  5. A sta ce uopste srbija u evropskim takmicenjima? Neukusno i glupavo guranje tamo gde im nije mesto.

  6. Srbija nema ni glavu ni rep. Ovo nije tim, ovo je skup individua koji kao da nemaju nista zajednicko: ni plan ni strpljenje. U principu ista prica kao sa svetskog se nastavlja. Nestrpljenje, negradjenje napada, ogromna rupa u sredini koju su pokusali da nadoknade agresivnom igrom i srecnim golom, a koju bi iskusnija ekipa kaznila sa jos tri komada u mrezi obzirom da svi kampiraju u protivnickoj polovini. Bruka

  7. Za koga graditi Nacionalni stadion.Ljodi na vreme se opametite i pogledajte nase bolnice u Subotici,Somboru,Vrbasu,Senti,Kikindi….,sramota

  8. Piksi je na funkciji trenere zato sto je poslusnik SNS sekte i Vucica, i pored katastrofanih rezultata na Svetskom prvenstvu! Nemanja Vidic je za institucija i olicenje karaktera! ( ovu poruku sam poslao i Kuriru ali ne objavljuju)

  9. Још један доказ да фудбал није наш спорт. Поготово није бр 1.

  10. Kola idu polako niz brdo.Krenula su od kad sudija nije priznao gol Ronalda u Beogradu.Pa onda bruka u Kataru, pa gol Bugarima na kraju, i onda Piksi kaže nismo zaslužili poraz. Znači mi smo slepi i nismo gledali utakmicu.A,predsednik Džajić, gde je on? Pošao na stadion pa zalutao.

  11. Наши фудбалери су ,нарочито, у првом полувремену ‘лутали’ по терену ,тражили су простор за ‘шут’!?Шта вреди да су у другом полувремену много боље били постављени и играли ,кад је лопта ретко-кад допазила до њих, пред противничким голом !?

  12. Kazem vam da je za poraz kriv sef sekte, jer im nije napravio NACIONALNI STADION. A kriv je mozda i za izbor selektora koji nema taktiku nego da fudbalerima loptu pa se snadjite ko ce da igra beka, ko ce da trci brze. A I OVI MADJARI NASLI DA TRCE SVI BRZE OD NASIH NABEDJENIH ZVEZDI

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.