Srbija zabranila stonoteniserima Kosova da dođu na Evropsko prvenstvo u Beogradu

Ostavite komentar


  1. Bolesno, trovanje generacija i dalje traje. Šta su im deca sportisti krivi

  2. A kad je Olimpijski komitet zabranio učešće Srpskih,a sada i Ruskih i Beloruskih sportista e to nije mešanje politike u Sport…Licemeri

  3. Ajd što lažu oni, to je bar jasno zbog čega rade, ali zašto vi lažete to još uvek ne znamo. Naši su tražili da se ispoštuju važeća pravila i da reprezentacija Kosova nastupa u skladu sa tim pravilima (Kosovo sa zvezdicom, zastava, itd.). Ovi to nisu prihvatili, i sada se pozivaju na uplitanje politike u sport što oni upravo i rade sve vreme.

  4. Kakvo kosovo!?!? Kosovo i Metohija! Šta pišete gluposti,o ćemu vi raspravljate????

  5. Jel se to „Danas“ uređuje, štampa i distribuira iz Prištine? Meni na to liči. I proda se toliko, kao da je Prištinsko glasilo.

  6. Svi vi koji nakaradno nazivate drzavu Kosovo nekavom metohijom..slobodni ste da dodjete u posetu Kosovu ali na granici ili pasos ili biometriska L.K ako ne nazad..Srbija nije mogla da spreci uclanjivanje gotovo svih sportova u medjunarodne institucije i drago nam je zbog toga..sto se tice ove zabrane,bicete kaznjeni a plus toga 5 politicara iz Srbije ce se vratiti sa granice u znak odmazde i reciprociteta koje Kurti sprovodi..

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.