Srpski strelci na Evropskim igrama u Minsku

Ostavite komentar


  1. Bravo za sve strelce,dopunio bih izvještaj da prvi put u istoriji jedan strelac na leteće mete Borko Vasiljevic se kvalifikovao i otišao na EI MINSK iako nije imao ni dana priprema jer mu njegov predsednik saveza nije obezbedio a selektor je znao da ode sa strelcom a nije znao sa organizuje pripreme kako reče „nisu u planu i programu“ a znalo se da Borko ide na igre 01.12.2018.god jer se ba iste tada zvanično kvalifikovao!
    Bitno je da su roditelji i trener platili deo priprema a savez ništa,selektor nije planirao trener jeste ,selektor otišao sa strelcem a trener šalje savjete putem telefona!
    BAS ČUDNO? DA LI JE STRELAC U NEMILOSTI SAVEZA?MOZDA NEMA ORUŽANI LIST?
    Sramno i poražavajuće!

  2. Bravo za sve strelce i rukovodstvo SSS,ima još jedan strelac iz Srbije koji nije pomenut a otišao je u Minsk! To je Borko Vasiljevic strelac leteće mete disciplina TRAP! Nažalost Borko je otišao sa vrlo malo pripremnog ciklusa samo onoliko koliko su roditelji i trener mogli da finansiraju! Savez na čijem je čelu Predrag Sotra ne da nije hteo da organizuje pripreme nego je i Borku i njegovim trenerima zabranio da trenira na Savezovom strelistu u Kovilovu,a selektor Dejan Mihajlovic kaže da pripreme nisu u planu i programu iako se znalo da se Borko kvalifikovao 01.12.2018! Bas sramota! A ovo su igre koje daju kvotu za Tokijo 2020!
    Ipak selektor je taj koji ide na takmicenje sa strelcom a godinu dana nema jedan trening sa njim ali on je tu da se slika da putuje na takmicenje a trener će telefonom da daje saveze!
    Samovolja i ništa vise strelcu je naručena municija koju nikad nije pucao bez njegove suglasnosti iako OKS to plaća a da zlo bude još veće nedovoljno municije je naručeno a nije dozvoljeno da nosi iz Srbije!
    Jedini cilj ove bruke je da Borko puca sto lošije jer to je želja predsednikA saveza iz zlobe i ljubomore!
    Nažalost sve ovo su znale i na vreme su obavestene najviše sportske institucije Srbije i ništa nije preduzeti „niko nije nadležan“ a za nadležnost nad srpskim sportom primaju pjatu! Čast izuzetcima!
    ZIVELA SRBIJA!

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.