Šta je potrebno Srbiji da bi se plasirala u osminu finala Mundijala u Kataru?

Ostavite komentar


  1. Brazil pobedi sajdžije, mi pobedimo sajdžije i ispadnemo zbog broja datih golova jer Kamerun odigra nerešeno 3:3 sa Brazilom

  2. Reprezentacija bez života i volje. Motivacija sa klupe veoma loša, Piksi bez ikakvog autoriteta, gotovo bezličan, neka pakuje kofere i ide u Francusku kao ambasador.

  3. U fudbalu nikad nista nismo napravili, realni uspesi su bili sam plasman na zavrsni turnir, sto u slucaju evropskog prvenstva pod imenom Srbija nikad nismo ni napravili.

  4. Bravo za nase orlove , nismo izgubili… Da je bilo var teh. U kvalifikacijama nebi mi ni bili ovde.

  5. „Ukoliko bi Švajcarska odigrala nerešeno sa Brazilom, onda bi nam praktično svaka pobeda nad „sajdžijama“ bila dovoljna za prolaz.“ Posebno zato što je nama gol razlika -2, a Švajcarcima +1. Svašta!

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.