Šta sve možeš kad se učlaniš u SNS: Klub Željka Rebrače doveo bivšeg NBA igrača

Ostavite komentar


  1. Shvatite da ima ljudi koji Bjelogrlića,Ivanovića i njihovo društvo ne mogu očima da vide gde god da su pa i da su otišli u SNS.

  2. Sa bespotrebnim epitetom SNS pravite samo kontra efekat. Nisam za SNS ali Vam skrećem pažnju. Isto kao kad neko kaže bilo šta neutralno, odmah se javi njih 32 i kažu uzmi sendvič. Čist kontra efekat!

  3. Vrlo ne volim SNS , al ne voleh ni zute, nego da mi objasnite i da me podsetite, zasto u vreme zutih ovo nije bilo, kako je ovo za Srbiju ili kk vojvodinu lose ? Gospodo vi niste novinari, vi niste ni Srbi, nazalost, ne znate ni vi sami sta ste i protiv cega se borite. Jer svakako je sigurno da se ne borite za , nego protiv, a dekadencija nije srpsko stanje svesti, kako god da deluje da realnost izgleda.

  4. Ahahahah, naprednjački mozgu, loše je zato što su te pare koje su dali tom ameru , mogli dati nekom domaćem talentu , iz sopstvenih redova, i ulagati u njega. Po vama je rodoljublje bacati pare na istrošene strance. Vi glupe naprednjačine ste kancer koji će Srbiju izjesti do kostiju.

  5. Gospodine V.N dotični ima ime i prezime a Vi ga nemate nego samo inicijale.Za sve Vam je kriv SNS i prvorodjeni pa će verovatno i za cunami u Indoneziji biti kriv.Stanite „novinaru“ pred ogledalo i vidite ko ste i šta ste.Ja cu Vam reci da će te videti u ogledalu velikog bota koji ne piše svoje tekstove već pod inicijalima oblavljuje ono što mu je dato da objavi.Svi Vi „novinari“ ste prodali svoje ime i prezime za lepe novce.Čast izuzecima .Danas čitam od prvog broja ali ovakve tekstove i naručene besmislice i laži nisam čitao nikada domu nazad par godina.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.