Stanojević o premiranju protivnika: Klub se time bavi 1foto: Srđan Stevanović /Starsport

Partizan sutra igra sa Čukaričkim u drugom kolu plej-ofa (18.30). Nakon prosečno odigranog večitog derbija bez pobednika (0:0), crno-beli su i dalje u zaostatku za Crvenom zvezdom od dva boda. Na šest kola do kraja sezone, u Partizanu razmišljaju i o premiranju protivnika sa kojima će se sastati crveno-beli.

Partizan je u prethodnom susretu sa Čukaričkim na Banovom brdu ostao bez dva boda zbog kojih je sebi zakomplikovao situaciju na tabeli.

U poslednje vreme, trener Stanojević, čini se, više se bavi i komentariše vanfudbalske stvari nego li kvalitet igre svojih izabranika i onoga što mogu da ponude protivnici.

S tim u vezi, dobio je pitanje, u okviru uvertire sutrašnjeg meča sa Čukaričkim, u vezi sa potencijalnim premiranjem rivala koji se sastaju sa Crvenom zvezdom.

„Što se tiče premiranja, ne mogu ja sad o tome. To je stvar kluba, ne znam ni kako oni tu funkcionišu i šta rade“, naveo je trener Partizana.

Da je na čelu kluba, usledilo je pitanje, da li bi premirao protivnike Zvezde.

„Dobro, ja nisam na čelu kluba. I ne moram ja uvek da pričam o svemu. Uvek ja pričam o 100 stvari. Mislim da se klub bavi tim stvarima, ne samo sada nego i ranije. Bave se time koliko ja imam informacije“, poručio je šef struke Partizana.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari