Stanojević: U rangu smo sa Zvezdom 1 foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Trener Partizana nije zadovoljan ishodom večitog derbija (1:1), jer je njegov tim izgubio prednost i ostao bez pobede.

Od 36. do 83. minuta prvog superligaškog Partizana i Crvene zvezde ove sezone, domaći crno-beli imali su na dlanu pobedu i nova tri boda prednosti u odnosu na prve komšije sa Topčiderskog brda, ali nisu uspeli da utakmicu uspešno privedu kraju.

„Ostaje žal za pobedom, jer smo imali vođstvo tokom većeg dela utakmice, mogli smo i da uvećamo prednost, ali smo bili nespretni u završnici… Dajemo četiri gola po utakmici, ne možemo osam, ali u nekim kao danas određene situacije moramo da rešimo..“, prokomentarisao je trener lidera prvenstva Aleksandar Stanojević.

Njegovi puleni su imali dovoljno prilika da dokrajče protivnika, međutim nisu ih iskoristili.

„Prija nam kada Rikardo posle solo akcije da evrogol, ali nam ne prija kada ne doda Uroševiću ili Nathu. Gosti su iskoristili naš loš početak, pretili, pogodili prečku… Da smo ranije postigli golove ranije možda bi bilo drugačije, ali možemo da se pitamo i šta bi bilo da je Zvezda rano povela“.

Pa, opet, povratnik na mesto šefa stručnog štaba „parnog valjka“ smatra da njegova ekipa ne zaostaje kvalitetom za četvorostrukim uzastopnim prvakom.

„Izanalizrajte poslednje tri-četiri utakmice i videćete da smo u rangu sa Zvezdom koja osvaja titule u nizu. Borićemo se i ako ne budemo bolji pružićemo ruku“, tako stvari vidi strateg jedinog tima sa maksimalnim učinkom u šampionatu do remija ove nedelje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari