Stojković 27. decembra pred Izvršnim odborom FSS, tema - nastup reprezentacije Srbije na Mundijalu 1foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

Selektor A tima podneće izveštaj o kompletnim dešavanjima na nedavnom Svetskom prvenstvu.

Vrhuška Fudbalskog saveza Srbije sastaće se sledećeg utorka zadnji put u godini na izmaku, a na „meniju“ Izvršnog odbora biće nekoliko stvari.

Za najzanimljiviju i najvažniju zadužen je selektor seniorske reprezentacije, jer Dragan Stojković na sastanak donosi svoj izveštaj o Mundijalu.

O igrama, rezultatima, atmosferi…. svemu što je uticalo na to da Orlovi ne odu u nokaut rundu, vrate se bez pobede kući i zauzmu 29. mesto među 32 tima.

Istom prilikom trebalo bi i da se razgovara o potencijalnim dobitnicima Zlatne lopte, tj. najboljem treneru, fudbalerki i fudbaleru u poslednjih 12 meseci.

Dnevni red sadrži još nekoliko tačaka, pa bi zamenik predsednika FSS, Nenad Bjeković, i ostali trebalo da donesu niz odluka bitnih za tekuće funkcionisanje Saveza.

Odloženi izbori su zato još na čekanju, pa fudbalska Srbija i dalje ne zna novi datum njihovih održavanja, što ne znači da ne traje poozadinsko kadriranje.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari