Stojković odgovorio Vidiću: I da sam zaradio 116 miliona, pa šta?

Ostavite komentar


  1. Ko god se upusti „igru“ poslovnu u Srbiji, neizostavno zavrsi ukaljan…Ne moze se brckati u bari i ostati umiveno cist…

  2. Covek joji je dobio premiju milion evra za utakmice na Svetskom prvenstvu gde su bili poslednji u grupi i medju poslednjima ukupno.
    U normalnim zemljama, firmama se premije dobijaju za uspeh a ne neuspeh.

  3. E moja Zvezdina zvezdo, ima još neko ko govori:pa šta. Mora da ste išli u istu školu.

  4. Vrlo jednsostavno jer nema dve istine. Ako je tačno ovo što selektor Stojković tvrdi da ni dinar od tog novca nije iz džepa građana Srbije onda je odgovor na „Pa šta?“ „Pa ništa“. Međutim ako je laž, onda na to čuveno „vaspitano“ pa šta ide nakon isto takvog odgovora „pa svašta“ niz zakonom propisanih postupaka protiv onih koji arče novac nas koje ni FSS ni srpski fudbal nimalo ne zanima i nismo voljni da tako nešto mimo svoje volje finansiramo.

  5. Nije u pitanju zarada druze Stojkovicu, nekada najbolji fudbaleru koga je Srbija ikada imala, a sada u periodu ljudskog i strucnog srozavanja, vec su u pitanju rezultati koje ste ostvarili kao fudbalski trener reprezentacije Srbije do sada.

  6. Kako bahat i nevaspitan čovek. Svaki građanin, a ponajviše Vidić, ima pravo da kritikuje ono za šta smatra da nije u redu. To tvoje „pa šta“ govori negativno o tebi više nego što možeš da zamisliš. Ostvaren fudbaler – DA, ostvaren trener – DA. Jedino nisi uspeo da postane ČOVEK.

  7. Pa, šta! U bahatom maniru onoga ko ga postavio i preplatio našim parama Piksi ne objašnjava ama baš ništa i sve se više srozava u naprednjačko blato. Dobar igrač i nikakav trener. Tek ćemo snositi posledice ovakvih u FSS.

  8. Tccccc…Duboko smo posvadjani i podeljeni kao društvo. Ovde će trebati madjionicar da popravi u naredne dve decenije.

  9. Stojkovic prica kao da je prosao SNS skolu. Dosao da ojadi savez, a nece da kaze koja je to cifra. Cista demagogija. Naravno da treba da se zna koliko je novca prihodovao jer je to javna funkcija. Sramotan tip.

  10. Takođe verujem da apsolutna većina nije saglasna da se pored nepotrebnog broja tržnih centara finansiraju nacionalni stadioni za jalov sport kakav od kako se spominje u zemlji Srbiji nije dao baš nikakve iole značajnije rezultate (čak i u okviru svih postojećih oblika Jugoslavija). Neka se raspiše davanje priloga na dobrovoljnoj bazi pa koga to zanima neka donira te „nacionalne projekte“ a mi drugi ćemo se složiti oko podizanja novih i opremanja zdravstvenih, školskih i kulturnih ustanova za neka nova – mnogo kvalitetnija pokoljenja.

  11. Требало је да Видић буде уместо пензионсане легенде Џајића (Медимовића). Овако „када нема мачка, мишеви коло воде“!

  12. Loš čovek, ego kao planina. Ako Vidić ne ume da čita finansijske izveštaje, zašto onda sam ne kažeš koja je cifra u pitanju? Nalaziš se na javnoj funkciji. Loš momentum zato što si išao u filharmoniju na žreb? O čemu ti pričaš čoveče?!

  13. Stojkovic sem sto je nestrucan za posao za koji je preterano placen je i nadmen i prepotentan.

  14. Eto, ja verujem Vidicu. On je bio poprilično artikulisan. Ovo „volovsko“, sto bi Glogovac rekao animalno volovsko“ „pa sta“ ubija svaku mogućnost da cujem sta ovaj Piksi nece da Kaze.

  15. Наш народ каже: „Што је глава празнија то је безобразнија“ То ПА ШТА нешто ми је познато и постало је свакодневница!

  16. Od jednog od najboljih srpskih igrača do uobraženog trenera…..nekulturno i nevaspitano…a ni Vidic se nije proslavio…reprezentaciji nije dao nista…napravio penal protiv Nemačke..promasio penal protiv Slovenije….

  17. Piksi ima loše rezultate, igrači igraju ko babe, a on plaćen kao šeik. Zato i ne želi da prizna koliko je dobio, ali ćemo zato čitati tekstove u štampi o njegovom luksuznom domu, nameštaju, njegovoj ženi koja troši i bahati se parama i sl.

  18. Ne znam da li je neko video i snimak odgovora njegovog na Vidicev intervju? Sa zvakom u ustima…prava alfa…

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.