Stranci oterali „našu“ decu

Uzroci evropskog debakla Crvene zvezde nisu nastali ove sezone

Ostavite komentar


  1. Molio bih Vas za malo više profesionalnosti kada pišete o ovakvoj temi. Što se tiče stranaca, zaboravili ste i na Jirku koji je trenutno na pozajmici. Slažem se da nismo pogodili sa strancima, ali nije baš sve kako ste napisali. Odnosno, koja deca da igraju? Ne sećam se da je neko dete direktno iz omladinske škole doprinelo prolazu u Le, pa u LŠ. Stručni deo je ove godine promašio sa većinom, ali pre dve godine nije bio slučaj. Mi danas nemamo dostojnu zamenu za Savića(Milunović), ali je bilo vreme za odlazak tog igrača. Isti je slučaj i sa Stojkovićem i Krstičičem, tražili su rastanak, a danas nemamo bolje, ali njih su doveli ovi ljudi, za smenu odštetu za Krstičića. Boaćija smo platili prvo nula evra, pa debelo prodali, e sad ko može da baja da neće biti kao pre. Doveli smo Pankova od domaćih za budućnost, kog vi domaćeg igrača preporučujete? Jednostavno ih nema. Ben je bio kriminalan proletos i jesenas opet loš i trebalo je da ga prodamo, nismo uspeli i sad tek pruža nešto. Kanjas je do pre mesec dana hvaljen na sva usta, sad ne valja, a opet Jovančić koji je bio top pojačanje, za dž, sada je loš, ko će ga znati. Domaći je Vulić i šta sa njim, koji kvalitet ima? Itd, itd. sad je lako biti general, ali isti koji uboli da pojača njima, sada su omašili i šta ćemo sad? Moja zamerka najveća je što su prodali malog levog beka, opasan igrač, a odigrao je samo nekoliko utakmica. Opet, te pare, za klinca koji je ipak mačka u džaku. Spominjete Jovića, pa on je bio očajan, svi smo ga pljuvali, a baš je jedino Terza govorio da je on bruka igrač, a sad kao vidite koliko je plaćen. Treba biti realan, lako je kritikovao, a naročito mutne likove kao Terza. Međutim, fudbal poznaje.

  2. Hitna privatizacija klubova pa neka se svojim parama igraju razni Kokezi i politicarima a ne da nemilosrdno trose pare iz budzeta dok decu lecimo sms-ovima.

  3. Apsolutno treba forsirati nasu decu. Realno, mi samo srcem mozemo da pariramo velikim i bogatim evropskim klubovima, i to samo na Marakani, a to retko ko od stranaca, koje Zvezda dovodi i koje moze da priusti, moze da nam da, to mogu samo Zvezdina deca koja pored toga sto igraju u Zvezdi navijaju za nju i vole je svim srcem. Dati tolike para za igraca kao sto je npr. Van la Para je cist kriminal. Slazem se da je Ben jedini kvalitetan stranac u Zvezdi uz Bocka koji nikako da zaigra kako zna. Ostale nije trebalo ni dovoditi vec je trebalo sacuvati Joveljica, bracu Ilic i sa drugim Zvezdinim klincima stvarati jaku Zvezdu… ako to nisu mogli pre prvog ulaska u LS pre ovog drugog su svakako mogli. Jedino sto nikako ne stoji to je stavljanje Gejlora Kange u grupu stranaca koji su prosli kroz Zvezdu potpuno nezapazeni, to je apsolutno sramota reci za tog coveka.

  4. Pa ostalo vam je da bracu Vucic pozovete u Zvezdu. Stranci su, iz Cipuljica. Mnogo vole fudbal, skoro koliko i da navijaju ili trguju igracima, … pa racunam da sigurno mnogo dobro sutiraju, …

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.